Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość only meeee

Czy chłopak zapraszając dziewczyne na

Polecane posty

Gość only meeee

studniówkę daje jej znak że ona mu sie podoba? Jeśli by sie mu nie podobała to raczej by jej tego nie proponował ? Co myślicie? Mam problem i szukam obiektywnej oceny :) z góry dziękuję

Gość spi
Niekoniecznie, może po prostu nie chce iśc sam.

Byłam na 9 studniówkach:D Wychodziłoby na to, że bardzo się podobam, a jestem pasztetem:D

Gość only meeee
Hmm.. a jak zaprosił mnie dużo wcześniej niż ta studniówka ma być , więc jeszcze miałby wiele szans żeby zaprosić kogoś innego ? Mi bardzo zależy i z drugiej strony nie chcę żeby szedł ze mną TYLKO dlatego że nie z kim iśc a iść ze mną tak naprawdę nie chce ..

Gość only meeee
hehe Koszmitka pewnie wymyślasz :) myślę ze z pasztetem by nikt nie chciał iśc:P:)

No może mu się podobasz, a może po prostu uznał, ze umiesz tańczyć, nie zrobisz mu wstydu i tak dalej? Ja na swoją, wieki temu, zaprosiłam brata mojego szwagra:D Miałam go totalnie w dupie, ale wiedziałam, że będzie się dobrze zachowywał.

Gość only meeee
chodze z nim do klasy :) i myslę ze będzie to hmm trochę szok ? że razem idziemy :) bo nie rozmawiamy za bardzo w szkole.. on podoba mi się od samego początku i troche boje sie bo nie chcę zeby tylko szedł dlatego bo nie ma nikogo lepszego.. bo to jednak dla mnie zakochanej dziewczyny :P ból wielki ...

Panikujesz. Kup se ładną kiechę, nie żryj słodyczy, wypachnij się i podkreśl oko i będzie gites majonez.

Gość only meeee
hehe okey no to czyli z tego chyba nie moge wyczytać jego uczuć :) poczekam zobaczę ale mimo wszystko boli bolii .. bo ja lubie jak jest wszystko jasne .. ale nie ma tak łatwo .. niestety :)

Gość only meeee
Koszmitka - dzięki :)

No nikt Ci nie powie co 18-latek ma pod kopułą. To trudny wiek. Pierwsze inicjacje i tak dalej..

Koszmitka - dzięki Ależ nie ma za co. Też kiedyś byłam młoda. Będziecie tańczyć, chodzić za ręke. Z tego może się coś zrodzić. Baw się dobrze.

Gość only meeee
no chciałabym zeby sie z tego coś więcej zrodziło ... postaram się :) DZIEKUJE :)