Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxoxoxox

MAŁA GÓWNIARA DZIAŁA MI NA NERWY

Polecane posty

Gość xoxoxoxox

wiecie co musze wam sie wygadać, bo mnie nosi normalnie;/ mój chłopak odnowił kontakt z jakąś daleką kuzynką, młodszą od niego o jakies 5 lat, ma 14 lat i wyprowadza mnie z równowagi. Tzn. chodzi mi o to, że jara się nim jak nie wiem kim, coraz to na nk daje mu jakies komentarze w profilu czy w zdjęciach, gdy on praktycznie zero odezwu. Przez jakis czas to tolerowalam, bo myślałam, że młode głupie , ja dalam komentarz w profilu michala a on odp. na kom. u mnie i co? ta mała idiotka zaczela mu pisac w kom. ze jednak wpada do niego itd i ze noc sie niezła szykuje, no mała szmatka 14 latka coraz bardziej mnie wkurza;/ nie chcialam jej oceniac po zdjeciach, ale niestty sama daje do zrozumienia jaka jest ;/ eh musialam sie wygadac bo cala chodze

Gość xoxoxoxox
jeszcze dodam ze pisze w stylu ` och jak ja lubiemm cięęęęęęęęę xDDD Ty PysialQuuuu! ` boze;/

Gość cadad
Ale, że co? Czujesz ię zagrożona? Przecie to kuzynka.

Gość xoxoxoxox
nie no co Wy;/ jakąś gówniarą? po prostu nie wiem działa mi na nerwy, jakaś pewna siebie mała lampucera rośnie, w dodatku te jej głupie komentarze, jak widzę w jaki sposób pisze to we mnie wszystko chodzi ;/ mam wrażenie, że chce mi robić gówniara na złość

Gość Wyluzuj to głupie dziecko
chyba nie jesteś zazdrosna o kuzynke w wieku szkolnym ? :D niech pisze co chce, po co to czytasz, zignorujcię ją to szybko się znudzi

Gość xoxoxoxox
tylko ze ten bachor teraz bedzie ciągle do niego przyjeżdżał;/ w ciągu miesiąca jej 2. wizyta będzie a tak sie latami nie widzieli;/

Gość xoxoxoxox
nie jestem zazdrosna, tylko jej prostactwo mnie wkurza i to ze zachowuje sie jakas podjarana małolata. Jej idiotyczne zachowanie mnie wkurza

Gość xoxoxoxox
i co? i pokłóciłam sie z nią i ta mała siksa juz się nastawia na mnie z koleżanką ^^

Gość rozek kremowy
moze chce go poderwac skoro to daleka kuzynka to moze nie byloby to kazirodztwo :P a poza tym teraz rosna takie maloletnie kurewki niestety :O

Gość xoxoxoxox
wiecie co ta mała suka przesadziłą... ja do niej na początku na spokojnie a ta zaczęła mi tu mówić czy pasuje do niego czy nie? to zaczęła się ostra kłótnia, chciałam już sobie pójść bo szkoda czasu na gówniare a ta zaczela mnie od dziwek wyzywac itd., jak sie nie wkurzyłam zaczęłam ją kurwiać, że ma przejebane itd i niech sie nawet tu na oczy nie pokazuje a ta mała cwaniara dalej swoje! to juz dałam sobie spokój. najgorsze jest to, że uważam że moj facet powinien ją ostro zjechać, bo normalny chłopak nie pozwala tak wyzywać własnej dziewczyny, a on ciągle przekłada to na później. Bo co? Boi sie małej siksy, bo nie lubi się mieszać w `konflikty`

Gość xoxoxoxox
i czy to jest kurwa mądre? co 2. fotke na photoblogu komentuje mi ze jestem pojebana...

Gość po zachowaniu twoim
wnioskuje, ze naprawde jestes p***a