Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EMILIAZRADOMIA

W KTÓRYM BANKU ZAŁOZYĆ KONTO??? JESTEM ZIELONA

Polecane posty

Gość EMILIAZRADOMIA

Praktycznie dopiero co ''wyrosłam z pieluch'' a stoje przed takim własnie dylematem, potrzebuje konta. nie pracuje ale co miesiac na konto bedzie wplywac 400-600 zł prosze o pomoc. i dziekuje z góry

Gość mbank rulezzzzz
Ja polecam Mbank 0zł za prowadzenie konta 0zł za przelewy 0zł za karte duzo bankomatów, coraz wiecej siedzib w centrum miasta i w marketach. Kiedys miałam w ING ale opłaty za prowadzenie konta mnie denerwowały i zrezygnowałam:)))

Gość sdsds
A ja polecam Ailor Bank (zrezygnował z konta w pekao sa i przeszła do nich), 3 złoty opłaty miesiecznie za konto (własciwie to za karte) i wypałaty z wszysciutenkich bankomatów za free. To mnie skusiło :) Aha i pierwsze 49 przelewów internetowych w miesiacu za darmo (kolejne nie wiem ile płatne ale umówmy się, kto robi miesiecznie 50 przelewów?)

Gość mbank rulezzzzz
no to Mbank i tak lepiej wychodzi bo nie płace nic:D

Gość sdsds
tak, ale nie zawsze jest dostep do bankmoatu mbank-u. Jak musisz wypłacic chocby 50 zł z innego bankomatu to pobiera Ci prowizje jakies 4-5 zł, tak? A jak wyższa suma (kilkaset złotych) to wyjdzie spora prowizja. Ja do Ailora przeszłam tylko ze wzgledu na te darmowe wypłaty z bankomatu.

Gość mbank rulezzzzz
nie zgodze sie bankomatów jest dużo zresztą można to sprawdzic na stronie mbanku a zjakiego miasta jestes???

Gość szararararra
A Inteligo? Ja mam i jestem zadowolona.

Gość ja mam z pekao
i 4 zł za prowadzenie studenckiego konta i nic za korzystanie z bankomatów a jest ich wszedzie full - bo za darmo sie korzysta z euronetu

Gość mbank rulezzzzz
noo z mbanku tez mozna pobierac za free z euronetu a opłata za konto 0zł:)