Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bidi bidi

czy wypada...

Polecane posty

to jest kolor ecru w dodatku z czarnym dodatkiem wiec to jest ok, a wyobraz sobie, ze moja kuzynka, na moje wesele przyszla w białej sukience! a ja mialam smietankowa :O ja akurat mialam to gdzies.. ale goscie zwrocili na to uwage.

Gość bidi bidi
własnie to ma być dzien mojej kuzynki, nigdy bym nie ubrała białej sukni na ślub dlatego chcialabym ta zestawić z czarnymi dodatkami. Nie chce kupować jakies wystrzałowej sukni a la balowa za kupe kasy, bo więcej nie będę miała okazji jej ubrać. A ta jest bardziej zwykła i latem mogłabym gdzieś sobie w niej jeszcze wyjść. Albo ubrać na moj cywilny :D

Gość polprzytomna
jak najbardziej pasuje.

Gość najlepiej jak ma sie druhne
co to lubi sie wyroznic. hahaha, no wlasnie jak pisze wredniak, byle nie wygladac jak druga panna mloda. jedna znajoma tak sie odstroila na slub swojej przyjaciolki, w ecru sukienke, krysztalkowa bizu i koczek. jak powkladala foty na NK to polowa znajomych jej a nie przyjaciolce gratulacje i zyczenia slubne przesylala. az lasia musiala prostowac, ze ona to w przyszlym roku a sukienka "przypadkowo" wygladala rowniez na slubna ... co za zenada !!!