Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinga777

Czy to jest normalne ?

Polecane posty

Gość Kinga777

moj chlopak zawsze kocha sie zze mna na raty czyli zaczyna sie sex ale on po jakims czasie tak z 10 czy nawet 15 minut przerywa nie ma wytrysku lezymy chwile obok siebie i znowy zaczyna i wtedy zazwyczaj juz konczy wytryskiem . raz przerwal powiedzial zebysmy sie napili piwa i potem znowu sie kochal ale juz doszed wtedy . to moj pierwszy partner ma 25 lat i czy to jest normalne ??

Gość KarolMszczonow
Jak wyżej ale z piciem piwa to lekka przesada ;) Szkoda, że do baru nie chce skoczyć :D

Gość Kinga777
poza tym onanizuję się nogą od taboreta. Czy to normalne?

skoro tak lubi to najlepiej byłoby abyś doszła zanim od przerwie:P wtedy chwilka odpoczynko i Tobie bedzie potrzebna...

Tak. To normalne. Po prostu taki specyficzny styl uprawiania seksu.

Zadam inne pytanie - a co w tym nienormalnego? Zgoda, w przymierzalni czy w kinie lub samochodzie raczej wskazany jest pośpiech, ale w łóżku mając dużo czasu ja też się nie spieszę. Z tym piwem może faktycznie lekka przesada, ale czasem lubię się tak pobawić, że wchodzę na kilkadziesiąt sekund, np. w korytarzu i przerwa, wracamy do swoich zajęć.... potem np. w łazience, znowu na chwilę.. po całym dniu takich krótkich akcji finał jest niesamowity :classic_cool:

kobiety raczej nie lubia jak sie przerywa....a juz wychodzenie z koja to juz calkiem.....jak nie chcesz za szybko skonczyc to wystarczy przestac ruszac:)))....mozna wyskoczyc i zaczac inne pieszczoty,jednoczesnie bedac obok....wiekszosc tak lubi.....

Kochliwy, zależy w którym momencie się przerywa :) Jeśli na początku to OK - przynajmniej zgodnie z moimi doświadczeniami. Jak kobieta jest już baaardzo podniecona to nie mam odwagi żeby przerwać, mój instynkt samozachowawczy mi nie pozwala :)

Gość Marmolladaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Z nim porozmawiaj, zapytaj jego, nie nas :) Powiedz jak Twoim zdaniem powinno byc, zaproponuj, ale bez pretensji czy wyrzutow... Pozdr.

Ja tez nie widzę w tym niczego dziwnego. Może tak musi robić, abyś nie pozostała w tyle, gdy on już dojdzie? Ja tez tak robię, gdy już czuję, że zaraz wystrzelę, chociaż przyznaję, że 15 miniut i piwo, to przesada. Wystarczy mi przerwać na 15-30 sekund. W tym czasie minetka powinna osłodzić kobiecie czas oczekiwania na ciąg dalszy ;-) Jak chcesz sprawdzić, czy to jest powodem, to złap go za małego i zrób mu lodzika. Jak wybuchnie w Twoich ustach, to znaczy, że był za blisko i po sprawie. Niech Ci sie zrewanżuje minetką, a Ty juz od tej pory będziesz znała odpowiedź na swoje pytanie. Miłej zabawy.

Oczywiście, że normalne. Ja także to robię. W ten sposób można się kochać wiele godzin. A jeśli od razu się spuszczę to koniec seksu i czas iść spać. Więc pogratuluj sobie dobrego kochanka, kotku.