Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

neftyda22

opisuje prostym jezykiem. Poradzcie bo sama nie wiem co myslec.

Polecane posty

w pon 8 grudnia mialam przykleic plasterek evra po tygodniowej przerwie ale zapomnialam i przykleilam go we wtork. w ulotce pisalo ze musze miec dodatkowa ochrone podczas wspolzycia. Podczas kochania nie mielismy z partnerem dodatkowej ochrony. Minely dwa tygodnie i mam brak apetytu bola mnie piersi pobolewa mnie podbrzusze z rana mam biegunke. czy jest to mozliwe ze zaszlam w ciaze? na to pytanie dostalam odpowiedzi ze tak. Ale zastanawia mnie to bo na ulotkach pisze ze ciezko zajsc w ciaze po odstawienu antykoncepcji. wiec czy mozliwe ze ja zaszlam w ciaze podczas ich stosowania mimo iz raz mialam opoznienie w przyklejeniu plasterka.

Gość jejkuuuuu
po co tyle nowych topikow zakladasz?skoro lekarz kazal ochrone to z jakiegos powodu. a nie slyszalas o przypadkach kiedy dziewczyny robily 3mies.przerwe od tabletek i wpadly?wtedy plodnosc jest na najwyzszym poziomie. a na objawy ciazy po 2tyg.juz za pozno. idz po test.po 14dniach moze dac miaroddajny wynik.

Gość anka156
Na objawy ciazy to zdecydowanie za wczesnie!!! Wiec wyluzuj, moim zdaniem powinnas sie zabezpieczyc ale nie jest powiedziane ze musialas zajsc w ciaze! moze byc roznie, moglo dojsc do odblokowania owulacji a nie musialo. A czy antykoncepcja dziala jeszcze po jej odstawieniu i czy wtedy latwo zajsc w ciaze to wszystko zalezy od organizmu, jedne maja problemy inne wrecz przeciwnie!

tak latwo wam mowic ale to nie lekarz kazal dodatkowa ochrone tylko na ulotce pisalo ze jest potrzebna dodatkowa ochrona .

Gość jejkuuuuu
chcialam napisac ze naobjawy za wczesnie,sorki za pomylke.

Gość jejkuuuuu
moze lekarz test?zasmiecanie forum 50topikami nic nie da. spokojnie wrzuc na luz. albo idz na badanie beta hcg.

Gość anka156
no i ja bym sie zabezpieczala bo bylo w ulotcce, no ale wbrew pozorom w ciaze zajsc nie jest az tak latwo!

Gość anka156
wiec spokojnie! Po co panikujesz! zrob test albo idz na badanie krwi