Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 koniunkturra

100zl na prezenty dla 5 osob

Polecane posty

Go艣膰 koniunkturra

dla rodzenstwa i rodzicow. nie wiem czy za ta kase jest sens w ogole cos kupowac. ksiazki nie, bo normalna to koszt ok 40zl. jak kupie badziew, to nie beda uzywac. z reszta ten badziew tez nie jest tani. myslalam o jakichs smiesznych rzeczach, ale to chyba zenada dawac cos takiego.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 taka jedna mala..
a moze po prstu poswaisz im wyjscie na obiad np. w 2 dzien swiat??? nie weim ,gdzie mieszkasz ,ale w moim miasteczku 100 na 5 osob akurat by wsytraczyla...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka jedna mala..
albo mozesz im np. zrobic kubki z ich imieniem albo jaks inna rzecz ,zaobacz w jakiejs agencji reklamowej,ale chyba trohe za pozno sie obudzilas...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p艂ezenty
no w艂a艣nie- z obiadmem niez艂y pomys艂 albo kino :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koniunkturra
o kubkach myslalam, ale pelno ich mamy. nie ma juz gdzie ich stawiac. poszlam dzisiaj na sklepy, ale jak juz cos jest tanie, to tandeta. durnostojek tez jest duzo. obiad w swieta jzu rozplanowany.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koniunkturra
znalazlam ladne kapcie, w stylu goralskim, ale juz maja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koniunkturra
moze cos zbiorowego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ile lat
a ile lat ma rodze艅stwo? mamie proponuje jakis niedrogi kosmetyk, zawsze w modzie... tacie hmmm nie wiem my艣my z siostr膮 kupi艂y zestaw z gilletta my艣my wzi臋ly z maszynk膮 to kosztowa艂 wi臋cej niz 20 ale ale chyba byly i takie tansze a rodzenstwo w jakim wieku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka jedna mala..
no najlpeij wlasniet aki prezent dsla wszystkich,za 100 cos znajdziesz bo tak za 20zl dla kazdego to razej nic...jakie duperele ewentuilanie nikomu niepotrzebne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koniunkturra
oo, dobre:) tylko jaka, scrabble juz mamy, moze monopol? gdzie mozna to kupic w ogole?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koniunkturra
siotra 28, brat 29, brat 19, i rodzice.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomidorowa moze
Z tym kinem to na prawde swietny pomysl:) Jesli jednak sie nie uda, to proponuje tacie kupic kalendarz (taki w formie ksiazki z miejscem na notatki i adresy- ok17zl w papierniczym), mamie kupilabym srebrne kolczyki lub pierscionek (ja kupilam kolezance taki za 22zl), siostrze srebrna bransoletke, albo jakis zestaw kosmetykow (np balsam plus zel pod prysznic), braciom podobnie- moze jakis plakat w empiku- taki, ktory odpowiadalby ich zainteresowaniom (samochody czy co tam), ewentualnie jakas popielniczke jesli pala fajki albo taka zarowa zapalniczke na benzyne (ok 15zl)

Udost臋pnij ten post

kurcze nie wiem po ile sa ....ale pomyslalam ze moze kazdemu film na dvd,jesli macie dvd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koniunkturra
a sa jakies takie angazujace? kurde, starsze rodzenstwo ma sporo kasy, rodzice tez maja co chca. a ja robie teraz staz i jest cienko z kasa:( wiem, ze to symbol, ten prezent, ale badziewie glupio dac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koniunkturra
oo filmy nie jest glupi pomysl:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zestawy do kapieli z Rossmana
tam tez rozne drobiazgi, kremy do r膮k, st贸p, skarpetki, bombonierke, wino, ksiazki tansze mozna kupic na stoiskach przy suypermarketach z tania ksiazka, bywaja super.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zestawy do kapieli z Rossmana
jeszce kupony totolotka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koniunkturra
hehe, z tym wlasnym nagraniem to dobre. mieli by ubaw. taki zestaw antydepresyjny na rok. kupony totolotka tez dobry pomysl. dobrze, ze tu napisalam. oo i do kuponu moglabym dolozyc np jakiegos aniolka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kikoo
ja bym kupila kazdemu zdrapke za 2 zl i zrobila filmik ze zdjec .. np : historia rodziny : zaczyna sie od slubu rodzicow (zeskanowane foty) potem wasze chrzciny, komunie, szkola... itp... takie foty wrzucasz do movie makera dodajesz muzyczke, smieszne komentarze i jest fajny film ;) moja siorka co roku robi sama prezenty : wyszywa obrazki, serwetki, robi rozne ozdoby sama np: wianki (na stol)- moja mama co roku to wystawia. wszyscy podziwiaja. ale ona konczyla szkole artystyczna, w ogole ma taka dusze... mozesz tez kupic te gre : np Boogle (gra slowna, cala rodzina sie dobrze bawi) albo Remika.... albo monopol. tylko ze koszty to troche wiecej chyba niz 100. zreszta nie wiem.. moze ewentualnie kup po bombonierce ( rafaello, merci, ferrero rocher, te nowe ferrero.. ferrero garden, alpejskie mleczko.. ) albo po prostu cos do domu, np narzute na lozko rodzicow (a rodzenstwu po czekoladzie.. )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lolka ta od bolka
ja bym kupi艂a tacie np maszynki do golnia gilett, mamie np cos do kapieli teraz sa fajne rozne p艂yny, ale nei mowie o takim zwy艂kym tylko jakims kawiorze czy tym podobnym. Albo balsam do cia艂a, czy krem, kolczyki, bransoletk臋 jakies korale nawet za 20 z艂 jest sporo mozliwo艣ci. Nawet jak Twoja mama ma jakis balsam to on sie wczesniej czy pozniej skonczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krowi_sut
kup trzy pary skarpet i kazdemu daj po jednej skarpetce, szusta zostaw dla siebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak nie toperz to co
mamie jaki艣 krem na zmarszczki, tacie flaszke, a rodze艅stwu jesli bracia to te偶 flaszki je艣li siostry to stringi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak masz u siebie
Mydlandi臋 to idx tam i kup kazdemu po jakims pi臋knym myde艂ku( koszt takiego myde艂ak oko艂o 12-13 z艂) lub np po 100 g jakiejs fajnej soli do k膮pania , kazdy prezencik zapakuj w woreczek lnianiy do tego wstazeczka i prezencik jak ta lala :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rq
nie daje si臋 kurwa myde艂 i dezodorant贸w, i prfum贸w na prezenty bo obdarowywany mo偶e se pomysle膰 偶e 艣mierdzi i si臋 b臋dzie 藕le czu艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lolka ta od bolka
co innego jak da sie zwyk艂e mydlo za 1,50 a co innego jak jakies fajne za 15 z艂, albo jakies dodatki do kapieli.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rq
no to se pomysli 偶e 艣mierdzi tak bardzo 偶e zwyk艂e myd艂o za 1,50 nie pomorze i trzeba takiego drogiego mu do domycia si臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koniunkturra
tak czy siak, kosmetyki odpadaja. oni raczej uzywaja markowych. a takich mydelek tez duzo u mnie w domu. dlatego tez pozycze od kogos pomysl na kupon totolotka:) a moze akurat ktos wygra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewqbvrewb
nie lepiej po flaszce 5 o贸b x 20 z艂 za p贸艂litra = 100 z艂 i wszyscy bed膮 zadowoleni

Udost臋pnij ten post