Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SKANDAL....

UMÓWIŁEM SIE DZISIAJ Z PANNĄ Z CZATU

Polecane posty

Gość SKANDAL....

Wyglądała na fotkach jak marzenie 😍 A na spotkanie przyszedł jakiś grubas :o Musiałem z nią iść tak przez miasto, niezły obciach. Nie ustawiajcie się z czatu, dobrze radze!!

Gość nimmm2
to wstawiła nie swoje zdjęcia????????

Gość SKANDAL....
Dała swoje ale były tak zrobione że nie było widać jaka jest tłusta. To był sprytny zabieg... marketingowy :o Teraz mam ją na Skype, co najgorsze spodobałem sie jej i cały czas chce ze mną gadać, chyba musze zablokować tego grubasa

Gość SKANDAL....
Aha, to był pierwszy raz kiedy sie skusiłem na spotkanie z czatu. I ostatni :D

Gość nimmm2
no nie strasz mnie bo ja piszę z facetem i nie chciałabym żeby mnie coś takiego spotkało...

Gość mietekk
i wtedzy sie obudziles patrzsz kon stoi a indianki nie ma?

Gość SKANDAL....
Nie chcę cie straszyć w sumie bo po co, ale zastanów się tam dwa razy :D Postaraj się nie udostępniać zbyt wielu kontaktów do siebie, nie podawaj nazwiska itd. żebyś potem mogła łatwo się z tego wywinąć np. blokując kandydata ;) Ale jak ma twoje telefony i co najgorsze adres haha :D To może być mały kłopot wtedy.

Gość tiaaaaa
ja znalazłam super faceta przez internet i teraz jest moim mężem, więc różnie bywa :P

Gość Stary geriatryk
No to sie nauczyłeś prostej prawdy. Właśnie tak jest z czatami. Dziewczny to idiotki. Nie wiem co one myślą, wstawiając nieprawdziwe zdjęcia. Że się nie wyda? na co liczą? Myslą jak facet się z nimi spotka i pogada, to je zaakceptuje? Za sam brak rozumu z taką nie warto się umawiać, a brak wyglądu już ją kompletnie pogrąża. Niestety tye cipy nagminnie dają lepsze fotki niż wyglądają w rzeczywistości. Jeszcze te zdjęcia retuszują :O Jak się umawiasz z dziewczyną z czatu to możesz być pewien bazyliszka na 99 %

Gość SKANDAL....
Teraz już wiem :( :o A tak to masz racje, nie wiem po co dała takie foty, przecież wiadomo było że na żywo sie nie schowa z tym sadłem :D Jak by dała nie ściemniane foty to by zaoszczędziła i mnie i sobie czasu

Gość nimmm2
u mnie jest trochę inna sytuacja ....myślę że fotki są w porządku może trochę nieaktualne .....ale wygląd to przecież nie wszystko ,chociaż Tobie się nie dziwię bo kobieta powinna być ozdobą mężczyzny

Gość SKANDAL....
No poza tym jak ktoś jest gruby i ewidentnie nic nie próbuje robić żeby to zmienić to dla mnie jest oznaka lenistwa i zaniedbania na własne życzenie (jej przypadek, nawet na spotkaniu wciągnęła hotdoga bo nie mogła się powstrzymać :o)

Gość moments
zjemy coś?

Gość SKANDAL....
:D

Gość hm przykra sprawa
mam podobne doswiadczenia, jakos w kwietniu sie tak ustawilem, dala swoje foty ale sama twarz a jak bylo cos wiecej to ciemne ogolnie zeby nie bylo widac zbyt wiele... mimo wszystko dalem sie w to wciagnac i umowilem sie. oczywiscie wiadomo co bylo dalej, na spotkanie przyszla gruba dziewczyna w ubraniu ktore mialo chyba ukrywac to ze jest otyla. niestety nie udalo sie ukryc jej swinskiej tuszy, bo takie wielkie ciuchy i luzne spodnie zdradzaja od razu co jest grane. a najlepsze ze nagle trafilo do mnie to co pisala mi wczesniej ze lubi cukierki i w ogole slodycze, no teraz to bylo az zbyt jasne. w pierwszej chwili jak ja zobaczylem to chcialem spieerdolic, ale w koncu podszedlem tam, potem ja szybko wykasowalem z kontaktow i chcialem zapomniec o calym zdarzeniu :)

Gość ccchhhoooojjjjj
e tam pieprzycie:O jak gruba to może schudnąć ja się umówiłam z facetem i się okazało że ona ma ok 155 wzrostu:O i już kurwa nie urośnie😠

ccchhhoooojjjjj e tam pieprzycie jak gruba to może schudnąć ja się umówiłam z facetem i się okazało że ona ma ok 155 wzrostu i już k**wa nie urośnie Dlaczego tylko kobiety twierdzą, ze gruba może schudnąć? Bo faceci wiedzą, że nie może :O

Gość moments
moze lepeij zamiast piepszenia tych głupot coś zjeść?

Gość gdadsf
ja sie kiedys umawialam z facetami z czatow i niektorzy byli tacy zabojczy, ze nawet do nich nie podeszlam :> ale mojego obecnego faceta z ktorym mieszkam 2lata tez poznalam w necie poznajcie troche blizej tych swoich randkowiczow zanim sie z nimi umowicie, tyle powiem:>

Gość popieram momenst
zaraz zaglebię sie w czeluscie mojej lodówki a jak dobrze pojdzie to może uda mi się trochę utyć przez te święta? :classic_cool:

Gość ccchhhoooojjjjj
schudnie,nie schudnie-ale jakas nadzieja zawsze jest:O a kurwa 155 cm kurdupel jebany nie urośnie już😠

Gość Liga kobiet
i to jest zdrowe podejście do tematu!!!

Gość Mam przeczucie żeee
ccchhhoooojjjjj ma 180 wzrostu i jako babochłop mase kompleksów :classic_cool:

Gość a ja mam 175
i też się umówiłam z gościem, też konus miał może z 150cm i co tu z takim zrobić? A ty przed spotkaniem mogłes obczaić najpierw jak wyglada, a to jest prawda, gruba może schudnąc, a mały konus już nie urośnie !!!!!!

Gość Mam przeczucie żeee
Co mnie obchodzą jakieś konusy :D A grube laski też nigdy nie chudną, albo wielkie babochłopy też sie nie zmniejszą i co :D

Ale mały konus moze ci zrobis minetkę na stojąco, moze udawać niemowlaka i mozecie robić ludziom zaglądającym do wózka psikusy :D Mało je i zawsze możesz go zlać jak jest nieposłuszny :D

hehe to cie wrobilam, ja daaawno temu mialam taki przypadek ze pisalam z kolesiem, wysylal mi foty, tez nie wygladal az tak zle, ale jak go zobaczylam o Matko, nie dosc ze chodzil strasznie, zalozyl spodnie z krokiem w kolanach, mial tak male oczy,zamykal je, no wygladal jak nacpany..;/