Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama w domu........

kto spedzi wigilie sam?

Polecane posty

Gość sama w domu........

to beda pierwsze swieta ktore sapedze zupelnia sama...tylka ja telewizor litr wina i paczka fajek ;(

Gość ja opiekuję sie chorym mężem
to też niecikawie co?

Gość hmmm oh
dlaczego sama...............?

ja spędzę wigilię sama, choć do wczoraj myslałam że z całą rodziną dalszą i bliższą, dziś moja mama trafiła do szpitala, miałysmy razem jechac na wigilię, teraz ona w szpitalu a ja sama...nie pojade przeciez jak ona w szpitalu :-( pójde jutro do niej z pierogami a potem......sama będę całkiem ten rok by ł dla mnie bardzo niedobry zostawił mnie ukochany facet po 5 latach a teraz sama się muszę zmagać w trudnych chwilach no i ta samotna wigilia :-( nie wiem za co zbieram takie baty od zycia :-(

podły gGAD tak mi dokuczył kiedyś ,ze spędzilam sylweaster sama przy kompie wpokoju obok -zero stołu i w ogóle .........

to zaproś kogoś ! lub idż do sąsiadów!:)) napewno przyjmą samotną duszyczkę do stołu... Ja w zeszłym roku gościłam sąsiadkę której dzieci porozjeżdżały się po świecie i jest sama, oczywiście zapraszali ją do siebie ale ona woli w Polsce być. Zawsze to przyjemniej niż samemu..;)

Gość a u mnie w rodzinie
kazdy kazdego ma w dupie i wszyscy sobie robia przykrosci mam tego dosc staralam sie zeby swieta byly mile ale nie bede na sile wszystkich uszczesliwiac i najchetniej bym weszla w mysia dziure lepiej chyba byc samemu

nie chce go prowokować , to mściwy czlowiek chory nie tylko na cialo ale i na głowę

jade do taty ,ale on sie pierwszy wpycha i wpiepsza jakby przyjechał z Syberii ,bo darmo jest ......

Gość a ja juz po rozwodzie
sama ale szczesliwa.zycze wszystkim Wesolych Swiat