Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdkjfksd

to jest w ogóle przyjemne?

Polecane posty

Gość fdkjfksd

nie całowałam sie nigdy, ale nie wydaje mi sie to jakos cudowne - wpychasz lub masz wpychany jezyk do buzi, masz nim dotykac komus jego jezyka, zebów, wewnetrzenj strony policzków...czy to jest tak naprawde przyjemne?

Gość smutna7483
spróbujesz z osobą, która pokochasz to sie przekonasz jakie to cudowne

Gość zycie uczciwe
a ja mam pytanie do tych doswiadczonych w paclunkach.. :) moze troche glupie ale z kolei ja jestem niedaswiadczona wiec dlatego pytam.. czy podczas pocalunku partner moze wyczuc ze nie mam jednego zeba? bo niby pocalunek to nie jest badanie jezykiem uzebienia partnera/ki ale moze mozna to zauwazyc? taki wstyd troche chyba... ;/;p

Gość smutna7483
a którego zeba nie masz? mysle ze nia masz sie czym przejmowac, całujac sie czuje sie namietnosc i przyjemnosc nie doszukuje sie takich rzeczy...

Gość zycie uczciwe
chodzi o 6 na gorze... czyli jednak moze to poczuc? :(

Tak, całusy to jest powszechny sposób chłopaków na sprawdzanie stanu uzębienia dziewczyn. Oni tylko o tym myślą w trakcie, tylko niektórym nie starcza języka, żeby dosięgnąć do ósemek 🖐️

Gość smutna7483
nic nie wyczuje, bez przesady mógłby poczuc jakbys nie miałam jedynki, a raczej predzej zobaczyc

Gość przypomniały mi sie moje dawne
schizy przed pierwszym pocałunkiem :D a mianowicie miałam kiedyś obsesję gryzienia wewnętrznej strony policzków, wiecie o co chodzi?paskudny nawyk.w każdym razie byłam pewna, że chlopak to poczuje i pomysli sobie o mnie coś głupiego :D :D :D to były czasy ;)

Mój pierwszy pocałunek to była porażka... poleciałam potem do domu i dokładnie umyłam zęby (poważnie!), ani trochę mi się nie podobało. Potem się klika dobrych lat nie całowałam.. no i potem się zjawił ktoś, kto bardzo dobrze umiał całować i już nie miałam tego problemu :classic_cool: