Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mordercy żółwia

faceci traktuja mnie jak kumpla

Polecane posty

Gość heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ttraktuja Cie jak faceta, bo pozwalasz sie tak traktowac

Gość nakretka
Ok, ja tez pozwalam facetowi tachac ciezkie torby, ale np. nie prosze go o takie banalne codzienne sprawy, a widze, ze moje kolezanki zgrywaja takie nieporadne i to dziala na facetow.

Gość w jakim akademiku mieszkasz
uczelni technicznej pewnie??

Gość mordercy żółwia
kobiecość - cos czego jestem chyba pozbawiona:D cos (uzywam słowa cos bo tego innym słowem sie nie da opisac, to jest po prostu 'cos':D) co przyciaga mężczyzn, odróżnia ich od przeciwnej płci. np jak biust odróżnia płaską klate facetów tak uwielbienie komedii romantycznych odróżnia ich znienawidzenie:D moze to byc tez wyglad lub styl ubierania, ale miałam sie rozspisac o aspekcie duchowym kobiecosci?? zmysłowość - czyli działanie na zmysły, na wech, słuch, wzrok...o ile kobiecosc to jest raczej charakter kobiety to zmysłowość to jej powłoka subtelność - delikatność, czyli kazanie targania tych siatek facetom...oj nie wiem co moze byc jeszcze:D zdałam egzamin?:D

Nakretka, to udaj ta sierote :) Ja np. nie potrafie. Wole sobie sama radzic i jak nie musze to nie prosze o pomoc skoro moge sama sobie z tym poradzic. Ale mowie Wam...zawsze znajdzie sie taki, ktory to doceni :) i pokocha! Miedzy oczy - wesolych swiat :)

Gość mordercy żółwia
oficjalnie mieszkam z rodzicami, ale praktycznie w akademiku z moimi facetami:)

Mordercy zolwia, tak sobie pomyslalam, w Twoim wieku tez mialam straszny z tym problem. Ale teraz jakos inaczej na to patrze. Mysle, ze naturalnie stalam sie bardziej lagodna i subtelniejsza, kobieca. Pomysl sobie czasem, ze czasem warto ubrac szpilki i juz niekoniecznie jakas spodnice, ale fajne dzinsy i bluzke.. zobaczysz wzrok kupli i ich szok :)

Gość na mojej półce zdycha mały kwi
a jakie to uczucie mieszkania z facetami? kumplowania sie z nimi? ja wlasnie zawssze marzyłam aby miec przyjaciół facetów, bo kobiety mnie strasznie nudza...ale nie wiem jak mam to zrobic?? wiem, to debilnie brzmi, ale nie wiem jak do tego doprowadzic, bo o ile przyjaźń z kobietami jest automatyczna, z facetami nie bardzo

pytania podchwytliwe: ostatni film jaki zrobil na Tobie wrazenie? ulubiona ksiazka? jakim zwierzeciem bys chciala byc? :-)

Na mojej polce....ciezkie pytanie...u mnie jakos naturalnie :/ nigdy o tym nie myslalam. Mysle, ze to przez to, ze lepiej rozumiem sie z facetami niz kobietami

Gość mordercy żółwia
ale ja wcale nie wygladam jak chłopak i nie odstraszam:D lubie zakupy, ubieram sie fajnie i dziewczeco (tak, moze trudno wam w to uwierzyc, ale mam sukienki, a nawet duzo sukienek:D)...musze powiedziec, ze czasami ubieram zwykłe dżiny, trampki i podkoszulek z logiem ukochanego zespołu, ale to rzadko i wtedy gdy mam kaca lub jestem zmeczona:D

Cokolwiek mu nie napiszecie, i tak wam powie, że fatalnie, ale właśnie tego się spodziewał. I też Wam chętnie doradzi co jest nie tak w waszym zachowaniu, bo zaczęłyście już przed nim udawać sierotkę typu \"nie wiem co źle robię, że faceci patrzą na mnie tylko jak na kumpelkę\" :P

I mimo to jak nosisz te sukienki to traktuja Cie tak samo? Ja zauwazylam, ze jak wbijam sie w sukienke albo szpile to ich podejscie do mnie jest delikatniejsze Ostatni film.. hmm.. Storm of the century (co st.king napisal scenariusz, genialny - dla mnie top ten of world) ulobionych ksiazek to mam cale stosy - maly ksiaze, kapuscinski (np. heban, wojny futbolowe), woloszanski ja bym chcialabyc czarna puma :) no..i jak?

Gość mordercy żółwia
miedzy oczy - moze powiesz, w którym pytaniu nie dostałam punkta i dlaczego?? bo jak na mnie, to wydaje mi sie, ze całkiem nieźle mi poszło:O:D ostatni film? nie pamietam, raczej moge powiedziec jakie uwielbiam gatunki - horrory i komedie (byle nie romantyczne polskie:O) ulubiona książka? Dama kameliowa, Ania z zielonego wzgórza (sentyment z dzieciństwa:D:D:D:D), Pachnidło, Ps, kocham cie...wiecej nie pamietam, chociaz mam wiecej:D jakim zwierzeciem? hmmm, a tu mnie zaskoczyłeś:D moze takim które nie bedzie brutalnie pozarte i bedzie mogło cieszyc sie zyciem...chyba orłem albo wilkiem...chociaz nie wielkiem...bo wilk je bezbronne, malutkie stworzonka, zabija, jest zły i w ogóle beee. wiec nieche bedzie ze orłem:D

Znam wiele dziewczyn czytających Kapuiścińskiego i jeszcze więcej chłopaków, który mnie mówi nic to nazwisko :P Oprócz tego, że trzeba udawać sierotę, trzeba jeszcze delikwenta chwalić. Wystarczy "o, jaki jesteś mądry", "o jaki jesteś silny"... nic wyszukanego, bo może nie zrozumieć albo uznać za obelgę.

Wyszlam z kapieli - hahahah dobre! a wlansie mam takiego kumpla...akurat teraz cos chlopak robi ze soba bo mial maly kryzys...i on do mnie ostatnio, ze jestem wogole do dupy bo on sie stara itd a ja go ani razu nie pochwalilam, a on motywacji potrzebuje :D

Cokolwiek mu nie napiszecie, i tak wam powie, że fatalnie, ale właśnie tego się spodziewał. I też Wam chętnie doradzi co jest nie tak w waszym zachowaniu, bo zaczęłyście już przed nim udawać sierotkę typu "nie wiem co źle robię, że faceci patrzą na mnie tylko jak na kumpelkę" wyszlam, wczuj sie w atmosfere swiat:-) do Ciebie tez szczescie sie kiedys usmiechnie, zobaczysz :-) miedzy oczy - moze powiesz, w którym pytaniu nie dostałam punkta i dlaczego?? bo jak na mnie, to wydaje mi sie, ze całkiem nieźle mi poszło naturalnie, mozesz tak myslec, pytanie tylko czy chcesz byc ze soba czy chcesz, zeby facet widzial w Tobie kobiete :-) zaskoczylem pytaniem - pieknie wyszlo spojrz: Ty chcesz byc orlem a klacz puma - widzisz roznice? :-)

swoja droga to raczej nie ma czarnych pum (chyba ze farbowane) -czarne sa pantery - ale zmyslowe ruchy maja podobne ;-)

Nie zapomnijcie go pochwalić, jak skończy wam wciskać te pseudo=psychologiczne bzdety o zwierzątkach W końcu jak każdy facet, łasy jest na pochwały, ciao papa wyszlam, wiem, ze czulas sie odrzucona, rozumiem to :-)