Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smut

NIe mam dziewczyny

Polecane posty

Gość smut

Nie mam dziewczyny jest mi smutno i kolegów też już nie mam jestem bardzo bardzo zamknięty w sobie . Ja nie mam śmiałości do dziewczyn nigdy sam do żadnej nie zagadam... musiałem się wyżalić :(

Gość aaaaa ile masz lat

Gość nie mamy panskiego plaszcza
no to wez sie w garsc.

Gość Ko rz eń 00 0 0 0
a ja właśnie olałem najwspanialszą kobietę życia i teraz żałuje tego. Niwiem czy da się to jakoś odkręcić

Gość smut
mam już 26 lat :( jestem nieśmiały i boje się związków, poza tym we mnie nie ma nic ciekawego ;/ jestem strasznie nuudny mało aktywny nigdzie nie chodzę siedzie w domu tylko i w pracy i w szkole...;/

Gość moj zwiazek tez
a skad jestes

Gość smut
Ale ja nie chce tak mam się zeszmacić? Nie mam satytsfakcji z takiego seksu to dla mnie odpychające tak się gzić po kątach... jestem zbyt wrażliwy na takie rzeczy... wiem robię pewnie błąd bo ograniczam swoje potrzeby... niedługo zeświruję :(

Gość adamos
A ja jestem przeciwieństwem twojej osoby i tez nie mam dziewczyny:) Tez jest mi ciężko, jak widzę że jakaś fajna dziewczyna zadaje się z jakimś "koksem" ale niektóre tak mają... A ty xxyyxx to bierz się za rysowanie szlaczków, bo nie wierze że juz z podstawówki wyszedłeś:) I nie martw się, otwórz się na dziewczyny, nie siedź cicho w towarzystwie tylko spróbuj rozmawiać, a na pewno kogoś znajdziesz:) Trzymam kciuki i pozdrawiam:)

Gość tez smutnaaaaaaaaaaaa
smutny a gdzie mieszkasz??tzn miasto

Gość smut
A czemu pytasz w jakim mieście mieszkam co to za różnica w jakim?? :(

Gość smut
Ja tam nie oceniam wypowiedzi xxyyxx... Fakt w słowach nie przebiera dobrze, że przynajmniej "gwiazdki" wstawia, może rzeczywiście miał jakieś złe doświadczenia i go to zabolało i dlatego teraz tak mówi. Ja tam nic do niego nie mam :(

Gość lohohooh
kobiety by takie nie byly gdyby nie ci kur*wiarze , a poza tym nie wszystkie sa szmatami i jak trafia na porzadnego faceta a nie takiego jak ty to sie nie kurwią!

Gość smut
Ja to mam już defekty psychiczne chyba... czasem to się męczę tym i bez powodu jestem tak strasznie smutny i tak mi przykro nawet jak się nic nie stało i nie wiem czemu. :(

Gość adamos
to że xxyyxx może miał jakieś złe doświadczenia i go to zabolało i dlatego teraz tak mówi, to wcale nie jest powód żeby wszystkie kobiety nazwać szmatami i ku*wami.

Gość smut
Czasem to myślę, że jestem tak beznadziejny, że dziewczyny nie powinny ze mną być bo czas tylko zmarnują... lepiej niech mnie olewają dalej i poszukają sobie kogoś wartościowego. :(

Gość lohohooh
xxyyxx widocznie trafiales na same kur*wy, ja tez kiedys trafilam na kur*wiarza i myslalam ze wszyscy sa tacy ale teraz mam porzadnego wiec nic oprocz niego sie nie liczy wiec nie uogólniaj;/

Gość lohohooh
do smut, jestes porzadny? jestes prawiczkiem? jesli tak to szukaj ! trzymam kciuki za ciebie.

Gość lohohooh
no wlasnie prawie kazda ale nie wszystkie wiec nie gadaj bzdur

Gość smut
Chyba jestem porządny może aż za porządny... grzeczny chłopczyk, czyli taki zupełnie nie ciekawy :/

Gość adamos
ja też jestem za grzeczny i nie ciekawy;/ Ale kiedyś kogos znajdziemy...:)

Gość olejzpierwszego
jakis losiu pisze o najspanialszej kobiecie swiata i ze cos zjebal........ czlowieku wez sie w garsc i scisnij........ to ze babka ci popuscila szpary nie znaczy ze jest najwspanialsza... najwspanialsze poprostu sa - nie ma z nimi rpoblemow nie trzeba z nimi zrywac osatnio patrze na to forum i widze ze z facetami naprawd cos nie tak... wali i po lbie jakby sie jakis harlequinow naczytali, kazdy zabujany w jakiejs bylej co go olalai jescze on widzi w tym swoja wine... podczas gdy obecne babki przebieraja w facetach ile sie da, nie odzywaja sie lub urywaja kontakt ot tak dla zasady zeby sie facet plaszczyl.... jezu ludzie co z tą młodzierzą (kurde sam sie do niej wiekowo zaliczam :-/) czy wy byscie byli wstanie chocby zgwalcic lub wydymac jakas spita na imprezie ??

też nie mam bo jestem: (i mieć nigdy nie będę bo takich desperatek nie ma) - niski - brzydki - nieśmiały - beznadziejny - nudny - nieciekawy - nierozwojowy - niezaradny - głupi - nie mający fascynującego życia towarzyskiego

Gość feronique
Heh, dopóki nastawienie takie jest jakie widać, to tych dziewczyn mieć na pewno nie będziecie. Bo bardzo łatwo jest właśnie siedzieć w domu, niczym się nie interesować, tylko nos w kompa i narzekać. Niestety, ale inni widzą nas tak, jak się prezentujemy i dopóki sami widzicie, że jesteście tacy nijacy i nic z tym nie robicie, no to niestety, ale księżniczka z bajki nie zapuka do drzwi waszego pokoju, żeby intensywnie dopatrywać się w was wewnętrznego piękna. Oczywiście można tak właśnie siedzieć i sobie wmawiać, że sie nigdy nikogo nie będzie miało i jeszcze się pogrążać, ale z takim nastawieniem z góry na nie to nie ma nawet po co się na forum żalić. Tyłek w troki i popracować nad sobą. Na swiecie są całe chmary brzydkich i nudnych dziewczyn, są też piękne i bezdennie głupie, do wyboru do koloru - wystarczy chcieć je zdobyć. A niestety z takich właśnie marudnych postów wynika, że Wam się po prostu nie chce. I tyle.

a ja wygrałem zycie pierdolisz:P mniej ładna, ale odważna i wierząca w siebie dziewczyna prędzej kogos znajdzie niż nawet super laska ale z całym worem kompleksów. być może jestes brzydki, niski, chudy/gruby co tam sobie wymyślisz i tego nie zmienisz, ok. ale całą reszta to kwestia psychiki i właśnie wiary w siebie. można nadrobić całkiem skutecznie braki w naturze;) ale wiem że pisanie do Ciebie nie przyniesie efektu bo woilisz sie nad soba użalać bo tak jest łatwiej:]

chyba nie kapujesz :O musisz mieć pokrycie na swoją wiarę bo inaczej, jak pisałem, to jest żałosne....... przyznaj się co myślisz o ludziach którzy mają się za fajnych/inteligentnych/interesujących/etc a tacy nie są? :D \"właśnie wiary w siebie. można nadrobić całkiem skutecznie braki w naturze\" siedzenie i powtarzanie sobie \"jestem wspaniały\" nawet jeżeli da efekty to nie będą one niczym rzeczywistym 🖐️ trzeba być żeby mieć wiarę (a trzeba mieć wiarę żyby być) kwadratura koła 🖐️ jak nie jesteś udany/a od dzieciństwa i nie masz zadatków na jakieś udane osięgnięcia to nic nie pomoże

"myślisz o ludziach którzy mają się za fajnych/inteligentnych/interesujących/etc a tacy nie są?" staram się nie oceniać bo to co dla mnie jest nie fajne dla innego może być ok. więc jesli będziesz siebie sam oceniał wiecznie z negatywnym nastawieniem to zz\awsze w takich sytuacjach będziesz nie fajny i załosny w swoich ocach itp pozdrawiam nie przekonasz mnie że osoba nie atrakcyjna fizycznie któara ma wiare w siebie jest tak samo skazana na samotność jak osoba nieatrakcyjna która jednak w siebie wierzy i te OBIEKTYWNE braki natury stara się jakos nadrobić...

\"staram się nie oceniać bo to co dla mnie jest nie fajne dla innego może być ok\" no tak :O ale odrzucając przypadki ekstremalne... jak komuś imponuje wypicie duszkiem butelki borygo :classic_cool:.... to pewne rzeczy są powszechnie uważana za bardziej a inne mniej interesujące :P