Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjorkon86

Szaleję za nią...

Polecane posty

bardzo Ci współczuję, ja też kiedyś przegapiłam swoją szansę na kogoś kto był mną zainteresowany... do tej pory mam napady żalu, i czasem wyje w poduszkę, a mijają juz prawie 2lata... najlepsze jest niewidywanie tej osoby... wtedy łatwiej jest sobie przetłumaczyć, że podsycanie w sobie uczucia nie ma sensu, bo ono nigdy nie zostanie odwzajemnione... ale czasem wystarczy jedna myśl, melodia kojarzącej się z tą osobą piosenki i wszystko odżywa... chyba najlepszy jest tutaj czas... ja wciąz czekam aż mnie całkowicie wyleczy i mam nadzieję, ze kiedyś odnajdę prawdziwą, przeznaczoną mi miłość. życzę tego i Tobie

Gość bjorkon86
ide spac....byleby o niej nie snic...

"maly ksiaze a co w nim takiego rewelacyjnego? ładnie chlopak pisze. ladnie i z uczuciem, a przy tym jest porzadny bo nie chce probowac "odbijanek" i mieszac dziewczynie w zyciu. Lubi jej faceta i nie chce mu bruzdzic. Wzruzylam sie nawet ja czytajac to...Kobiety jednak lubia drmatyczne historie" wzruszajace.. tez tak kiedys jednej pisałem..była zachwycona.. po czym poszła dac dupy jakiemus staruchowi :D:D:D