Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2426

BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDŹ

Polecane posty

Gość 2426

Witam. czy ktoś mi może wyjaśnić jak to jest z tym śluzem w ciąży, czytam i czytam to forum ,ale w zależności od topiku to na każdym są inne informacje. Chodzi mi o to jak wygląda śluz na samym początku ciąży. niektóre z Was piszą, że jest biały ,inne, że przezroczysty , więc już się pogubiłam. JAK TO W KOŃCU JEST Z TYM ŚLUZEM???? czy przed @ powinien też być sluz czy powinno być sucho?? bardzo proszę o odpowiedź

Gość 2426
nikt mi nie odpowie???? ;(

Gość 2426
już mam dosć testów, na których zawsze pojawia się jedna krecha, wiec testem poczekam do nowego roku,bo wlasnie wtedy mam miec@, a pytam o ten sluz w bardzo wczesnej ciazy, bo nigdy w niej nie bylam i nie wiem,

Gość amamamamam
no właśnie, jak to z tym jest???

Gość ann///
To jest sprawa indywidulna. Jedne kobiety maja biały sluz na poczatku ciązy inne opisuja ze jest wodnisty a jeszcze inne ze wcale nie miały sluzu, albo było go bardzo mało. Teoretycznie przed okresem powinno byc sucho ale moze sie tez pojawic biały sluz. Naprawde roznie to bywa. Wiem sama po sobie. Na podstawie samego śluzu nie da sie stwierdzic ciązy

Gość ann///
Podobno najczesciej jest tak ze na samym poczatku ciazy sluz jest biały i jest go duzo, ale nie wszystkie kobiety tak maja

Gość upupup
podnosze