Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deniszka 21

czy u was w domach pali sie papierosy?

Polecane posty

Gość deniszka 21

chodzi mi oto czy palicie w domu czy wychodzicie i czy przy stole palicie albo wasi goscie. U nas mama wygania wszystkich palacych na dwor ale u ciotki masakra jaraja nawet przy stole.

Gość u mnie sie pali

nie palę w ogóle a gościom nie pozwalam palić w moim domu

Gość ------- -------- --- --
zauwazylam ze jak wchodze do kogos do domu gdzie chociaz jedna osoba pali od razu to wyczuje (sama tez od czasu do czasu zapale) ale nigdy w domu

U mnie się nie pali, a jak ktoś czuje takową potrzebę, musi wyjść.

Gość ------- -------- --- --
phehe widac ze to cos nademna nie było nawet autorką tematu phehehehe wiec meaa miej to w zadzie;)

zasady ustala gospodarz. u mnie w domu sie nie pali, za to moja mama pali u siebie gdzie zechce, glownie w kuchni i salonie.

U mnie tez sie nie pali,tzn obydwoje z mezem palimy(ja bardzo zadko czasem raz na tydzien,jak mnie cos wkurzy,on na co dzien) ale nigdy w domu.Nawet jak byly mrozy to szczekajac zebami palil pod drzwiami.Ale jak bylam mala to moi rodzice obydwoje palili w domu(w malym dwupokojowym mieszkaniu)-cos okropnego,zamykalam sie w pokoju jak tylko ktos wyciagal papierosa,nie znosilam tego dymu,wszystko mi smierdzialo,wlosy,ubrania.U mnie w domu nigdy nie bedzie sie palic.

u mnie w domu się nie pali. rodzice wychodzą na dwór albo korytarz. to dobre moim zdaniem bo zapach dymu w domu jest czymś strasznym. czuć go na ciuchach, włosach. a tak, przynajmniej czysto jest i nie śmierdzi.

Gość miaaa...23
U mnie się nie pali. Narzeczony kiedyś palił, ale od urodzenia się naszej córeczki skończył z nałogiem i nie pali już prawie 2 lata. Moi rodzice palą więc jak jesteśmy u nich to ze względu na małą palacze idą do kuchni i kopcą przy otwartym oknie :)

Gość miaaa...23
Aha... ja też nie pozwalam nikomu palić w naszym domu ... Jak ktoś już koniecznie musi to idzie przed klatkę :)