Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiaaaaaaaaaa2

zadzwonił w świeta i opowiadał

Polecane posty

Gość sylwiaaaaaaaaaa2

o tyym jak to jedzie ze swoją obecną dziewczyną zagranice i co od niej dostanie na gwiazdkę mimo że wie że cały czas Go kochaam.. Poczym niby żartem "by rzekomo sprawdzić moją reakcje zaproponował spotykanie się niezobwiązująco bo dobrze nam w łózku..pozniej stwierdził jak odmowiłam że to "żart taki był":O

Gość olabogaaa
pokaż mu że masz go w dupie :O dziwny typek

Gość sylwiaaaaaaaaaa2
i znowu czas o tym myśle..po co mi mowił o tej obecnej lasce i swoim szczęsciu za co on mnie tak krzywdzi nie wierze że nie zdaje sobie sprawy z tego że to boli..bo to jest inteligentny facet:(

Gość olabogaaa
widzi, że cię to boli, może sprawia mu to przyjemność... nie warto o takim rozmyślać... 🌼

Gość zakompleksinyyyyyyyyy
chce się dowartościować w Twoich oczach

Gość facccetttttttttttt
i dogodz babą.Zadzwonił zle nie zadzwonił też zle:O

Gość swiatczeniebezniego
facettttt--prosze powiem, ze tak tylko zartujesz sobie:O

Gość dziewczyna zakochana w zonatym
taaaaaaaaaak inteligentny bardzo....:OPozbawiony wyczucia palant:O

Gość sylwiaaaaaaaaaa2
ale to nie koniec powiedział tez że przysle mi kartke z ich wyjazdu:O ja juz nie wiem czy ja jestem nienormalna..może powinnam się cieszyć:O

Gość sylwiaaaaaaaaaa2
raz wydaje się wspaniały...taki dojrzały itp a za chwile znowu wyskakuje z tymi hasłami:O moje nastroje stan psychiczny są uzależnione od tego co powie napisze czy napisze czy mnie zablokuje na gg czy odblokuje...byłam pełną życia szczęśliwą dziewczyną całymi dniami sie śmiałam żartowałam kochałam święta...Bosheeee jak jeden człowiek potrafi może nawet nieświadomie..doprowadzić do takiego stanuuuu

Gość sylwiaaaaaaaaaa2
nie wiem nie potrafię znim nie rozmawiać..cały czas o nim myśle..uwielbiam jego głosssssss

Gość OFOF WYWYWYW o

Gość sylwiaaaaaaaaaa2
powiedzcie mi czy ja przesadzam czy jemu na prawdę zależy żebym cierpiała i myślała o nim w dzień i w nocy?

Gość swiatczeniebezniego
aaa to Ty, od tego typa, co Cie zablokowuje i odblokowuje kieyd chce i mowi, zebys byla grzeczna, bo sekundka i znow da Ci bloka, kojarze Cie:D to jakas porazka w ogole, nie odbieraj tlefonow od Niego, dziewzyno, juz Ci mowilam, zebys spojrzala na te sytuacje z boku i ujrzala jaka jest patologiczna.

Gość sylwiaaaaaaaaaa2
po tym wszystkim stwierdziłam że też sobie wyjadę bo na prawde mam z kim. Po świetach jade do Grecji żeby zapomnieć ale ja nie widze potrzeby mówić mu o tymmm bo niby po co?mi to nie polepsza samopoczucia

Gość swiatczeniebezniego
jemu zalezy na tym, zebys o nim ine zapomniala. przeciez on jets chory psychicznie, jak mozesz kochac takiego typa? nie wmawija sobie milosci do niego, zapomnij, ale ine wymazuj z pamieci, niehc znajomosc z nim przestrzega Cie w przyszlosci przed podobnymi typami. zrob sobie taki prezent na swieta i pozegnaj go przed sama soba.

Gość sylwiaaaaaaaaaa2
niecałe 3 miechy

Gość choc zabrzmi to ironicznie
nie wiem, ile masz lat, nie czytalam wszytskiego ja jestem na tyle cyniczna, ze sskusilabym sie na jego propozycje wyladowania w lozku pod warunkiem, ze masz na tyle jaj i sily zeby poprzestac na jednym razie

Gość choc zabrzmi to ironicznie
wdze ze to nie dla ciebie zapomnij co powiedzialam, wykorzystywalby cie kiedy by chcial wykasuj zablokuj zapomnij DA sie DA sie !