Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szantażowana porzuceniem

Mój chłopak namawia mnie do usunięcia ciąży

Polecane posty

Nie chce tego i nie mam zamiaru zabijac własnego dziecka,on chce tego bo tak stwierdzili jego rodzice. Widocznie bede skazana na samotne macierzyństwo.

Gość Zróbisz co ze chcesz

Gość rodzice_chlopaka
a ile ten chłopak ma lat?

Gość Szantażowa porzuceniem
Obydwoje chodzimy jeszcze do szkoły, w tym roku zdajemy mature,ja w ciąży jestem w drugim miesiącu , licze na to że on też będzie chciał za jakiś czas tego dziecka.

Gość Szantażowa porzuceniem
Obydwoje mamy po 18

Gość Adopcja to najlepsze wyjście

Gość rodzice_chlopaka
Przeliczyłas sie... On będzie chciał tego dziecka gdzies tak po 30. Faceci inaczej przeżywają takie rzeczy niż my. Dla niego to jest tak jakbyś miała sobie pryszcza wycisnąc. Musisz liczyc na swoich rodziców a jemu (jeśli tak zdecydujesz) powiedz ze nie usuniesz i niech sie wali. Nie łaź za nim jaby był ci niezbędny do życia. Sama (ze swoją rodziną) poradzisz sobie. Nie musisz korzystac z jego pomocy. Może z czasem mu sie "zabawa" w rodzine spodoba i będzie chciał wrócic do ciebie wtedy nie możesz tak od razu go przygarniac.

najbardziej denerwują mnie w tym wszystkim jego starzy, mam wrażenie że oni bardziej niż on chcieli by tego zabiegu

Gość przytulam bardzo
mocno!!!

Gość rodzice_chlopaka
Dodatkowo powiem że zrobiliście błąd nie zabezpieczając sie. Pamiętaj że decyzja należy do ciebie i każda ma jakieś korzyści i wady. jeśli usuniesz będziesz miała spokój ale w przyszłosci możliwe że nie bedziesz mogła miec już dzieci. Jeśli oddasz do adopcji będzie wszystko ok ale wyrzuty pozostana do konca życia. Urodzisz będziesz szczęśliwa ale będzisz obwiniac sie ze nie zapewnilas dobrych warunków dziecku.

Gość przytulam bardzo
Dasz sobie rade. A jego starzy sa chyba bardziej niedojrzali i skrzywieni niz on. Dupek jeden!!!!! :/

Gość rodzice_chlopaka
Pokaz mu na czym polega aborcja i zapytaj czego on tak naprawde chce a nie jego rodzice.

Gość rodzice_chlopaka
Mam pytanie. Internet jest anonimowy wiec nie powinnas miec problemów z odpowiedza. Jak do tego doszło? Pijana byłas? Jak mozna byc tak lekkomyslnym?

Nie byłam pijana, po prostu nie pomyśleliśmy że może dojdź do takiej sytuacji

Gość bardziej prince polo
A może to chlopak był pijany. Za jego nieodpowiedzialność zaplacą jego rodzice, bo jeśli on jest na ich utrzymaniu, to będą musieli płacić alimenty na dziecko. Może dlatego nalegają na aborcję.

Gość choc zabrzmi to ironicznie
czy chlopak jest majetny ? jego rodzice obawaija sie ze zlapalas sobie juz meza ... aby tego uniknac chca sie pozbyc balastu .... chlopak moze chciec byc z toba - jesli nie, bedzie placil i juz

Oczywiście że jest na ich utrzymaniu,i tak samo jak ja chodzi jeszcze do szkoły.

Gość rodzice_chlopaka
Puszczalska to nie jest... w ogóle co to za pomysł. W wieku 18 lat to sie jeszcze jest gówniarzem. Nie pomyślała, zakochała sie i wyszło... Ja bym usuneła na twoim miejscu chociaż troche przerażałaby mnie świadomośc ze moge juz potem nigdy nie miec dzieci,

Rodzice nie są za bardzo majętni,ale nie są też biedni ale to nie o to chodzi,oni powiedzieli mi że ich syn jest za młody na małżeństwo,a ja na dziecko takie jest ich zdanie

Gość malgosia fdfdf
nie usuwaj!!!!! do końca życia będą Cię zżerały wyrzuty sumienia. nie ma takiego powodu dla którego warto ZABIĆ CZŁOWIEKA!!!!!!

Gość rodzice_chlopaka
No i dobre mają zdanie. Za mlodzi jestescie ale skoro sie juz stało to wiesz nie ma wyjscia.

malgosia fdfdf Dupisz fleki. To ma sie dziecka zapytac czy ma ochote sie urodzic?

Gość rodzice_chlopaka
Wyrzuty jej nie beda zrzerały jeśli się bedzie dobrze odżywiała i poziom estrogenu jej spadnie. To tylko hormony tym można manipulowac i wyrzuty wyplenic.

Gość malgosia fdfdf
jimena,pięknie się wyrażasz-ładna z ciebie katoliczka maina-co robię,przepraszam????? aborcja to morderstwo-i nikt mi nie wmówi że jest inaczej.

Gość gienowefa
uwierzcie ze chlopy po 30 roku zycia tez sa debilami i porzucaja wlasne dzieci

Urodze i wychowam to dziecko,mam tylko nadzieje że jego tata zmieni zdanie.

Gość fsefrhsthn
co zdajesz na maturze?