Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Partyzantka_

Jakie macie rodziny?

Polecane posty

Gość Partyzantka_

Bo mojej to mi normalnie wstyd:( Nie najbliższej ale tej dalszej ale mieszkają posąsiedzku więc święta spędzamy razem. Ale oni tylko wszystkich krytykują, obrabiają tyłek, wyśmiewają się. taki lud prosty, ciotka, kuzynka z mężem i dziećmi.Wszystkim tylko źle życzą. Przyszedł sąsiad podzielioc się opłatkiem, kiedy wyszedł to mu tyłek obrobili. Na jego miejscu ani bym ta nie zajrzała. Najlepeij by się czuli gdybym miała męża alkoholika, troje dzieci i siedziała na bezrobociu. Wstyd mi takiej rodziny:(

Gość Partyzantka_
Poszłam bo to wigilia. Nie zajrzę tam do następnych swiąt. Mama w tym roku podarowała sobie wizytę u nich. Mogłam wziąć z niej przykład i ich olać. w sumie nic dobrego od nich nigdy nie usłyszałam tylko wieczne docinki:(

Gość Agilera
ciesz się, że nie jesteś taka jak oni. Im już nikt nie pomoże :D A z Ciebie jeszcze będą ludzie. Nie martw się. Wesołych Świąt.

Gość Partyzantka_
Cieszę się ale z drugiej strony mieskzmay blisko siebie więc jestem skazana na ich towarzystwo.

Gość No to gratulacje
bo własnie wyłazi z Ciebie ich krew uroczyście oświadczam ze wlasnie robisz dokładnie to co Twoja znienawidzona rodzinka: obrabiasz im dupsko na forum HAŃBA CI!

Gość Partyzantka_
Widać rodzinne. Za geny nie odpowiadam:(

Gość Partyzantka_
Ja ich nie nienawidzę tylko się ich wstydzę a to róznica!!

Gość No to gratulacje
No to powinnaś wstydzić się seibie bo robisz dokładnie to co oni no chyba że jesteś hipokrytką a to już inna bajka🖐️