Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlena.23.

a co jeśli on ciągle mówi o swojej koleżance?

Polecane posty

Gość marlena.23.

nie musze tu na forum kłamac więc i ja i moi koledzy uważają że ma szczęke jak koń,może mojemu chłopakowi sie kiedys podobała,albo raczej próbowala zawrócić w głowie,ma teraz chłopaka ale mam być szczera i powiedzieć mu ze ma szczękę jak koń ta dziewczyna czy milczeć jak znowu o niej cos powie? albo powiedzieć że chciała być z jego kolegą,to akurat prawda a on o tym nie wie? Tak naprwde gdyby był w niej zakochany to droga wolna i nawet bym nie walczyla tylko oddala honorowo więc tak sie tylko pytam...

Gość marlena.2.3.
nikt nic?

Gość Mahbub
a mozesz cos wiecej?? bo srednio zrozumialam o co ci chodzi

Gość marlena.2.3.
ale jak cos więcej? jak już mówi o jakiejś dziewczynie to o niej,nie żeby cały czas bo mówi o kolegach itd ale jak o dziewczynie to zawsze ta sama,wiem że go bajerowała bo bajerowała wszystkich kolegów o czym on nie wie i chyba myślał że jej sie podoba bo jak spytałam czy ona ma cvhłopaka to powiedział że ma ale beznadziejnego bo kiedys mu opowiadała jak razem oglądali filmy,ze chciałaby miec wyoskiego i przystojnego a ten jest gruby i on nie rozumie jak ona moze z nim być, Dlatego to mnie zastanawia,czy powiedziec wprost ze mysle ze chyba ona mu sie podoba albo nie moze o niej zapomniec i zeby sobie do niej szedł

Gość marlena.23.
oj tak napisałam złosliwie ale szczękę ma pokaźną:o ale to męski akademik więc faceci polecą na wszystko co się rusza ale martwie sie czy został mu jakis senstyment czy mam sie martwić

Gość marlena.23.
co robić?

Gość zjawa1234
kup cukier dla konia