Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość susuususjddd

myślicie że to jest fajne?

Polecane posty

Gość susuususjddd

umawiać się z partnerem do ilu kupujemy sobie prezenty i mówić co ma mi kupić czego potrzebuje?

tak. bo wtedy wszystko jest jasne, nie ma niepotrzebnym prezentów i fochów, że ktoś komuś coś za 200 zł kupił a ten za 20 tylko.

jak chodzi o granice cenowe to tak... ale jednak moim zdaniem nie ma tej niespodzianki, jesli powiemy co dokladnie chcemy dostac.

A ja cholera nie lubię dawać prezentów z okazji... wtedy i tak się wie, że coś się dostanie od bliskiej osoby, a tu co - nie trafimy w gust i jest glupio.100 razy bardziej wole dawac bez okazji - widze coś i od razu wiem, ze to jest idealne ;D i wtedy już cieszy sam fakt dania, a nie co dostaliśmy... dlatego według mnie bardzo ok jest umówienie sie co jest potrzebne... i cena też ok, chociaz u mnie to jest tak,ze facet pracuje, a ja nie, więc wie ze ode mnie drogich rzeczy nie ma sie co spodziewać ;]

Gość hjkhj
do ilu kupujecie jeszcze przejdzie ale co chcecie?? przeciez tutaj najwazniejsza jest niespodzianka! przeciez to oczekiwanie, ciekawosc. to jest najcudowniejsze!