Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondyneczka 25ooooo

blondynka moze zostac szatynka?

Polecane posty

Gość blondyneczka 25ooooo

Jestem blondynka o niebieskich oczach i ciemnej oprawie oczu.Moje włosy sa mysie.Farbowalam na blond ale mam tendencje do puszenia sie wlosow a rozjasnianie poteguje ten defekt:-(.Chcialabym ufarbowac wlosy na jakis fajny kolor ale szczerze powiedziawszy obawiam sie tej zmiany.Jaki kolor ewentualnie wybrac?Czy ktoras z was ma naturalny mysi blond a farbuje wlosy na jakis ciekawy kolorek?Co polecacie.Dodam jeszcze ,ze jestem blada i nie korzystam z solarium...

Gość mmmmm...mmmmm.....mmmmm
ja mam mysi blond, jasna karnacje, nie chodze na solare... ze 2 lata remu zaczęłam farbowac włosy na "normalny brąz" ale farbe tylko z Garniera, bo nie niszczy włosów jak te z palett. Efek? mysle ze super. Wyglądam bardziej tajemniczo. I pamietaj, żeby brwi miały taki sam kolor, a rzesy ładnie wytuszowane - chodzi o to, zeby Twoje oczy "nie znikneły" czy bladej twarzy. Poza tym wydaje mi sie, ze ciemne włosy bardziej sie swiecą i błyszczą w słoncu. Jak chcesz foto to Ci prześle. :) Niczego sie nie obawiaj... choc niepowiem - ja przeżyłam szok. Makijarz tez musiałam zmienic ... ;)

jak masz jasna karnacje to nie polecam ciemnych zimnych kolorow. choc wszystko zalezy od urody. zacznij od ciemnych blondow lub jasnych brazow. a moze lekkie odcienie rudosci? nie mowie w kolorze marchewki., bardziej hmm zachodzacego slonca? nie jest to najprofesjonalniejsze okreslenie ale licze ze zrozumiesz