Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaazielonaa

okazało sie ze

Polecane posty

Gość onaaaaazielonaa

moja siostra chce wyjsc za maz i mnie prosza zebym pozyczyła 3 tys na pieniadze na slub bo matka ma problem z kredytem bo malo zarabia a ojciec nie zyje :/ niechce pozyczac tych pieniedzy bo odkładałam je długie miesiace ale teraz wchodza mi na ambicje mowiac jak moge siostrze nie pomoc ps.nie jest w ciazy

Gość onaaaaazielonaa
tyle ze wiem ze jak pozycze tyo ich juz nie odzyskam bo niesadze zeby mieli skad oddac albo co gorsza bede sie musiała prosic o ta kase a to dla mnie niemało;/

Gość ja bym nie pozyczyla
dla mnie to za duzo kasy zeby pozyczac nawet siostrze

Gość pozycz najwyzej 1000
a na reszte niech znajda gdzie indziej. powiedz ze masz plany zwiazane z ta kasą

Jak chce wychodzić za mąż z calym tym badziewiem jak wesele na 200osób, biala suknia itp to niech sobie na to zarobi,to chyba proste i oczywiste. A osobiscie swojemu bratu byl pożyczyla pieniądze, zawsze mu pożyczam jak naprawdę potzrebuje, on mi też :) ale wiemy oboje że napewno sobie oddamy wszystko :)

Gość billy smith
jesli laska chce wziasc slub to niech sobie sama zarobi:O dlaczego ty masz na nią robic??:O ja bym pozyczyła ok 1 tys

Gość onaaaaazielonaa
ona ma 19 lat on 18;/ znaja sie około 2.5 mc i nagle postanmwili sie hajtnac

Gość to chyba jakieś bzdury
"ona ma 19 lat on 18;/ znaja sie około 2.5 mc i nagle postanmwili sie hajtnac " jeśli to prawda to NIE POŻYCZAJ! to jeszcze dzieciaki i gówno wiedza o życiu, niech odłożą ślub

Gość onaaaaazielonaa
nie ma szans juz postanoweione jego rodzince chca ich ochajtac i juz termin jest sala orkiestra;/

Gość ja bym nie pożyczyła

Gość onaaaaazielonaa
a jak cała rodzina wsiadzie na mnie ze taka zła ze mnie siostra i mama ma sie brac kredyty skoro ja mam taka kase? mam obo dlugo oszczedzałam

Gość billy smith
i niech sobie gadaja. ty długo oszczedzałas, pewnie sobie wiele razy czegos odmawiałas, a oni ci to maja zabrac i juz nie oddac?! skoro siostrzyczka dojrzała na ślub to niech i dojrzeje na zarobienie na niego wiem, łatwo pisac, gorzej by mi było gdybym sie w takij sytuacji znalazła. a skad oni wiedza ze tyle kasy masz?? moze 'pozycz' ten tysiac, a jak beda chcieli wiecej powiedz to samo co nam - ze długo na to oszczedzałas, a i tak ci tego nie zwróca.

Gość bez odbioru
nie pożyczyłabym złamanego grosza na zabawę dwojga dzieciaków w dom, zwłaszcza że na zwrot szanse są marne :-o jeśli jego rodzice chcą tego ślubu, niech sponsorują :P nie daj się wkręcić!! a jak coś, powiedz, ze kasa jest na lokacie albo na funduszu inwestycyjnym i jak wyciągniesz, stracisz odsetki :) pozdro

Gość M P H H H H pl

Gość Yy... mnie się wydaje że...
Gówniarze za 3 lata się rozwiodą i nici z Twoje ciężko zarobionej kasy. Siostra teraz żeruje na tym, że masz kasę, ale jest tak młodziutka, że zaraz jej się mąż odwidzi, albo zresztą odwrotnie. Stracisz tylko pieniądze a oni Ci ich nie oddadzą bo kasę jaką dostaną w prezencie wydadzą na siebie i na pewno powiedza Ci, że mało dostali i nie oddadzą...

Gość ojnie
To jakieś śmieszne co piszesz. Ptzecież to dzieciaki. I nie pożyczaj żadnych pieniędzy. Jak sami zarobią to niech sobie wesele robią.

Gość onaaaaazielonaa
up własnie o to chodzi ze nie wierze zeby siostra mi ta kase oddała bo niby skad??teraz jest bezrobotna niby idzie do pracy od nowego roku ale jeszcze niw wiadomo mama zarabia malo ojciec nie zyje pomysł glupi bo tez mi sie wydaje ze za 2-3 lata bedzie rozwod a kase niby ma mi oiddac matka tyle ze jej wypłata czasem nie starcza nam do konca miesiaca wiec nie wierze ze cos odłozy zeby mi oddac ;/siostra od zawsze mnie nie lubi ja jej tez teraz sie zrobiła dziwnie miła kase mam ze stypendiów pracy w sezonie teraz studiuje i nie pracuje :/

Gość onaaaaazielonaa
moze smieszne ale prawdziwe:/ i co najlepsze ta gówniara tak rzadzi matka ze ona sie nie sprzeciwia

Gość onaaaaazielonaa
up

Gość onaaaaazielonaa
up