Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forever.failure

Porazka na calej lini

Polecane posty

Gość forever.failure

Jestem nieszczesliwa, samotna i zycie nie ma dla mnie zadnego sensu.. a wszytko prez moj popieprzony charakter bo jest we mnie tyle sprzecznosci ze juz z tym sobie nie radze. Marze o milosci aby z kims byc ale jak juz sie zjawia to robie wszytko by przed tym uciec albo nie potrafie przed ta osoba sie otworzyc i gdy juz to trace to tego zaluje, kiedy jestem sama jest mi zle ale jak sie z kims spotkam tylko czekam zeby byc znow w samotnosci, chcialabym robic rozne rzeczy ale nie mam odwagi by robic cos w tym kierunku, nie mam pracy, zrezygnowalam ze studiow i nie mam pojecia co dalej w zyciu robic, jestem w zamknietym kole z ktorego nie potrafie wyjsc. przepraszam za to uzalanie sie ale musialam to wyrzucic z siebie....

Gość dfvzd
psycholog może pomoże

Gość tez tak mammmmmmmm
tylko studiuje jeszcze 🖐️

Gość forever.failure
myslalam zeby pojsc do psychologa tylko problem w tym czy sie odwaze.

Gość kasiooolaa
przeciez nic strasznego pojsc do psychologa. psycholog to nie psychiatra. to ze do niego chodzisz nie oznacza ze jestes chora psychicznie. rozmowa z kims takim napewno ci pomoze.

Gość forever.failure
ja wiem ze to nic strasznego i ze to nie oznacza ze chora psychicznie jestem ale chodzi o zebranie i pojscie tam

Gość bedzie dobrze
psycholog Ci napewno doradzi jak wyjsc z tego blednego kola

Gość niezdecydowanie na
jestem w takiej samej sytuacji jak Ty.

Gość forever.failure
no to jest mi raźniej ze nie tylko ja mam z tym problem :)

Gość elemorele
"przeciez nic strasznego pojsc do psychologa. psycholog to nie psychiatra. to ze do niego chodzisz nie oznacza ze jestes chora psychicznie. rozmowa z kims takim napewno ci pomoze. " tak pieknie piszesz ze z problemami do psychologa to zaden wstyd. ale psychiatra to juz dla świrów???? ja chodze do psychiatry a wcale wariatka nie jestem... i to tez zaden wstyd!

Gość xoxoxo
ludzie nie wiedza wogole jaka jest roznica miedzy psychologiem a psychiatra i stad takie myslenie niektorych

Gość forever.failure
to mnie akurat nie obchodzi czy ktos mnie lubi czy nie

Jednak trochę Cię obchodzi, skoro publicznie wywalasz swoje brudy i czekasz na to, jak ludzie zareagują.

u mnie jest podobnie, tyle, że pracuję są jeszcze studia, ale pewnie i tak zrezygnuję przez brak motywacji

Gość niezdecydowanie na
czytajac Ciebie obserwuje w swoim zachowaniu te same mechanizmy kiedy na czyms mi zalezy i jestem bliska osiagniecia celu wycofuje sie .. to samo tyczy sie relacji z factami nie pozwalam sie do siebie zblizyc nie potrafie sie w pelni otworzyc zaufac .. przez to wszystko caly czas jestem sama nie jest mi z tym dobrze .. wlasnie przerwalam studia i bede szukac pracy .. chodzilam do psychologa i to mi pomagalo ale na chwile bo wszystko ja sama musze wprowadzic w zycie .. bez niczyjej pomocy moje zachowania sa dla mnie destrukcyjne i tak napradwde nie pozwalam sobie sama na rozwoj .. mam w sobie lek i strach caly czas...gdy trzeba podjac decyzje ukierunkowac sie zdecydowac .. wszystko jest dla mnie dziwne i obce Pozdrawiam 🌻

Gość forever.failure
no to jestesmy w identycznej sytuacji a najgorszy jest ten lek i strach ktory nie da sie niczym zniwelowac ktory ogranicza i tez mi nie pozwala na rozwoj.. rowniez pozdrawiam;) wytryskacz nie obchodzi mnie wlasnie, nie napislam tu tego zeby ktos mnie polubil czy nie tylko ze mam problem...

Dupe masz a nie problem. Przyszłaś ponarzekać i pozawracać ludziom głowę. Dobrego bata Ci trzeba. Jak się znajdzie ktoś, kto Cię dobrze wyrucha to Ci przejdzie. Ale z takim nastawieniem jakie masz to może nikt taki się nie znaleźć. Zacznij od przestania użalania się nad sobą. Świat bywa na prawdę niezły. Ale trzeba choć trochę chcieć.

weźcie... samotność jest najgorsza... zawsze i wcale się tego nie wybiera!!! Czasem toczy się tak życie, jak byśmy tego nie chcieli i nie ma bata! Ps. nawet jak coś, ponarzekać zawsze można... Mnie zawsze przy tym ulży jakoś tak :)

Gość network
autorko , po prostu masz nerwicę 💤

Gość forever.failure
tak latwo ci powiedziec.. moze akurat jest to dla mnie problem ktory ciezko mi jest rozwiazac i sama chec nie wystarczy ale o tym juz pisalam. napisz wszytkim ludziom na tym forum ze przychodza i glowe zawracaja

Gość Pyta pytalska
może to być rzeczywiście nerwica lękowa. Warto z tym przejść się do specjalisty, własnie może do psychiatry, a nie - psychologa. Psychiatra potrafi wyleczyć z nerwicy. Nerwica to nie jest choroba psychiczna, to choroba emocji. A do psychiatry nie tylko same ciężkie przypadki schizofrenii chodzą, więc spokojnie. Pozdrawiam,

Gość forever.failure
Tez tak myslalam bo czytalam na temat nerwicy..