Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eh życie

Jestem złamana, mam zepsute święta

Polecane posty

Gość eh życie
Dał mi pierscionek już....i juz chcemy ustalic jakies oficjane zareczyny z jego rodzicami u mnie w domu ! obiad...

Gość z waszego pisania
wynika tak, ze na czas świat dziewczyna/ chłopak nie istnieje - jest calkowicie wykreslana/y z pamieci bo liczy sie TYLKO rodzina. przecież to chore!!!

Gość eh życie
Przeciez bede jego żoną...nie można tak traktować osoby z ktora chce sie zwiaac !!! Przeciez ja istnieje.....tyle razy mu pomagałam...wspieram finansowo...ałatwiam mu sprawy...szkołe tez mu załatwilam..i wzamian za to jestem traktowana jak śmiec

Gość ja mam jeszcze gorzej
3,5roku razem, od kilku miesiecy wspolne mieszkanie, a On wigilie spedza z mamusia u znajomych , pierwszy dzien swiat, drugi tez z mamusia jezdzi, jeszcze nic mnie w zyciu tak nie zabolalo, nagle okaalo sie jaka jestem wazna dla niego i jak w powazaniu mam mnie jego matka, nie wiem co robic

chcialam jeszcze odniesc sie do kilu komentarzy, mianowicie niektorzy z was pisza ze to normalne, ze nie jestesmy dla nich rodzina? mieszkam z nim dizele problemy i radosci, to z nim spedzam najwiecej czasu, i to normalne ze na czas swiat przestaje istniec, bo nie naleze do rodziny, kiedy mowi ze jestem najwazniejsza na swiecie, a teraz w tych waznych dniach, wazniejsi sa wszyscy wokol, i to nie jest tak ze ma ze mna siedziec cale swieta, go nie ma w swietaq ze mna w ogole:(

Gość biedna jesteś autorko
Twój chłopak trochę jest infantylny. Dwudziestoletniej pannie misia funduje. A siostrze, mamie, babci, cioci,bratowej też misia, czy raczej perfumy, ubrania, biżuterię, portfel albo coś innego ale DLA DOROSŁYCH?

Gość vjubghy
ma racje, dziewczyna to nie rodzina, swieta spedza sie z rodzina "rodzona" albo mezem/zona lub partnerem zyciowym, co innego gdybyscie razem mieszkali ale ty nic o tym nie piszesz, skoro nie mieszkacie to wszystko ejst ok a ty histeryzujesz,

Gość taaaa na czas swiat
zapominamy calkowicie o wlasnym chlopaku czy dziewczynie bo to zupelnie obce osoby.:o

Gość vjubghy
nie zapominamy ale na pasterke sie idzie z rodzina, a nie z chlopakiem czy dziewczyna!! przeciezmozna go/ja odwiedzic w swieta, ale histeryczki z was, zenada

jakbyscie uwazniej czytali, ja mieszkam razem ze swoim facetem i cale siweta osobno i to dla mnie jest nie w porzadku

Gość h o g SH F L o o o o P ŁB

Gość LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLPH

Gość VFFFFFFFPvvvv H I P

Gość to smutne ale
olej go znajdziesz lepszego i bedzie cacy , po o ci taki facet ?

Gość eh zycie
Był u mnie...i ttroche sie pokłóciliśmy powiedziałam co mi na sercu lezy i sie w końcu pogodziliśmy :) jutro do mnie przyjedzie na caly dzień..obiecal ze wszystko wynagrodzi ale nie przeprosił....ehhh obiecalismy sobie wiele rzeczy miedzy innymi to że bedziemy sie starac nie kłócic ...bo ostatnio sprzeczaliśmy sie z byle powodu :( ale juz jest ok....w sumie to mu powiedziałam ze jeszcze jedna taka kłótnia i sie rozstaniemy..może przez to zmiękł :/ eh życie

Gość pipa 2
z punktu widzenia, chłopak ma rację

Gość pipa 2
ja mam zepsute święta 3 rok z rzędu. Szpital!!!!