Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość statystycznie mam 3 nogi

Po czym poznac czy kobieta jest materialistka czy nie ?

Polecane posty

skoro wiadomo ze wychodzac razem na randki to facet placi za kobiete a nie na odwrot ?? po czym poznac ze ona jest normalna ? dajcie mi jakies rady ;-)

Gość kazda jest materialistka

Ale ja powaznie pytam, po czym poznac czy laska leci na kase czy nie ? Przeciez nie zrobie tak ze jak za siebie nie zaplaci to jest materialistka bo jak za nia nie zaplace to nie bedzie kolejnej randki:-o Jak wiec sprawdzic to ?

Gość kawwwwka
a kto powiedział ze facet ma zawsze fundowac, ja przyjmuje zasade ze raz ja płace raz on i tak na zmiane

Jeśli jest materialistką to będzie pytała o Twoją pensję, oszczędności, zainteresuje się czy masz własne mieszkanie i samochód... No i będzie się starała naciągać Cię na kupno różnych rzeczy :P

Usłyszałem już od jednej ze jak facet kaze za siebie placic to wiecej juz sie z nim nie umowi :-o Poza tym ta co sie z nia umawiam nie pracuje wiec pieniedzy za bardzo nie ma to jak ma za mnie placic czy nawet za siebie ? A nie pyta o prace ani o auto - przynajmniej na razie :P

Gość Leenkaaa
te huje co pierdola ze kobiety to dziwki i tak dalej ;/ to nie ch pomysla i sie zastanowia !!!1 nie prawda sa normalne laski z krwi i kosci !!!! i nie zapomnijcie ze wasze matki tez sa kobietami !!

Gość jak widze xxyyxx
nie schodzi z kompa. 😴

Gość Leenkaaa
kurwa mac !!! nienawidze takich hujow jak ty !!! owszem sa kurwy pierdolone dziwki pindy na obcasach ale nie wszystke sa takie !!! faceci to tez niezle ziolka ktore leca na kase ! sakd to wiem ? bo znam takich typow a nawet dwóch !!! faceci zdradzaja tak jak kobiety !!! ale tak jak mowie rownierz nie wszyscy sa tacy np moj wojek i ciocia swietne malozenstwo !

Gość do Leeenki
daj sobie z nim spokoj bo szkoda nerwow. on juz od jakiegos czasu wypisuje podobne farmazony. wiekszosc juz na to nie reaguje. 🖐️

Gość Leenkaaa
wlasnie zaowazylam :) jest naprawde zalosy ale to jego sprawa :D pzdr.