Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza234

co to jest

Polecane posty

Gość iza234

skonczylam drugie opakowanie yasminelle(wczesniej bralam inne) i jutro powinnam dostac krwawienie! Ta przerwa rozni sie od poprzedniej tym ze nic nie zapowiada ze jutro mam dostac! w poprzedniej przerwie mialam juz 3 dnia plamienia koloru rozowego, bol jajnikam brzucha a teraz nie ma nic, zero plamien, zero boli nic!!! Wszystkie tabletki przyjelam o stalej porze, bez biegunek, wymiotow i nie przyjmowalam innych lekow! To jak i wczesniejsze opakowanie skonczylam na 20 tabletkach. z ulotki wiem ze tak mozna tez skonczy (jak np. zapomni sie przyjac tabletki w 3 tyg to mozna zaczac juz wtedy przerwe). Denerwuje sie tym ze nie mam zadnych "objawow" nadejscia krwawienia! Pomocy doradzie mi cos! Co to moze oznaczac?

Gość anastazja jestem.....
u mnie juz po pierwszym opakowaniu wystapil okres bez zapowiedzi, wczesniej gdy nie bralam zawsze pobolewal mnie brzuch ze 2 dni wczesniej, byc moze twoj organizm juz sie przyzwyczail i unormowal ;)

Gość iza234
mam nadzieje bo denerwuje sie, jeszcze gdzies wyczytalam ze nawet jak bierze sie systematycznie tabsy moze dojsc do owulacji?;( wiec to jeszcze bardziej wzbudzilo moje obawy. ale z drugiej strony moj gin mowi ze jak sie bierze tabletki to nie ma szans na ciaze(jezeli przyjmuje sie regularnie) ja raczej naleze do osob systematycznych i zdyscyplinowanych, wiec licze ze dostane:/