Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terrea

Wstąpiło w ciało przyjaciółkoi w nocy 20-21!!!1??

Polecane posty

Gość terrea

Spotkałam się z przyjacielem z jego inicjatywy, powiedział że strasznie się bał bo spędzał wieczór z Arleta - moją przyjaciółką a jednoczesnie jego dziewczyna i zaczeli rozmawiac o ich wspolnej znajomej ktora w wieku 16 lat w tym roku zmarła. I w nocy jak opowiadał zaczela sie wyginac nie oddychala i on probowal ja obudzic i wtedy cos szeptala on rozmawial z ta zmarla dziewczyna!!! :(:(zadawal jej pytanie jakie znala by odpowiedz tylko ona i na wszystko znala odpoiwiedz :( przytulal sie do ciala swojej dziewczyny bo tak teskni jak mowil za ta zmarla dziewczyna a ta prosila go o jakies rzeczy. Piotrek mówił że miała ciepłe ręce a ręce Arlety są zawsze zimne, że odchodzac jakby wypuscilo sie z pluc arlety powitrze i zaczela sie krztusic a rano byla w humorze jak nigdy ponadto ona nic nie pamieta, on jest wystraszony co to było, ponadto opowiedziała mu wszystkie leki Arlety i powiedzial ze nigdy nie czul sie jak wtedy, mowil ze miala zamkniete oczy po bala sie otworzyc, i sparalizowala na czas rozmowy cialo Arlety...Co to moglo byc? Czy to w ogole mozliwe? On nie chce o tym z nikim rozmawiac. Ale martwie sie, i chce wiedziec co to bylo co spotkalo naszego przyjaciela. Pomozecie?

Gość O jeju
Bardzo chaotyczna wypowiedź...

Gość terrea
Tak bardzo się komuś nudzi do tego stopnia by zaśmiecac forum....Pytam powaznie.