Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nakanana

jagging-a łydki

Polecane posty

Gość nakanana

hej:) mam do Was pytanie... czy biegacie i jak często?? ja biegałam i przez 2 tygodnie (starałam się biegać wolno i zbytnio nie podnosić nóg) ale moje łydki rozrosły się o jakieś 2 cm -zrezygnowałam jednak bardzo mi tego brakuje, bo sprawiało mi wielką frajdę

Gość nakanana
jogging*

Gość Astree
Ja biegałam całe lato ale łydki nie rozrosły mi sie ani trochę... Hmm, ciekawe czemu tobie się rozrosły, bo w sumie 2 cm w 2 tygodnie to dużo chyba

Gość nakanana
no i teraz boje się biegać dalej... nie wiem co mogłam robić źle... no i nie chce mieć na łydkach zbyt widocznych mięśni bo bardzo mi się to nie podoba...

Gość Astree
No fakt, mocno umięśnione łydki to tak nie ten tego ;) Mnie np. w szokującym tempie chudł brzuch, tyłek wolniej ale też zadowalająco. Może Ty po prostu "już tak masz" że ci mięśnie się szybko przy wysiłku rozrastają :) Chyba będziesz musiała pomyśleć nad zmianą sportu a szkoda, bo widze że jesteś tak jak ja "biegaczką" z zamiłowania ;)

Spokojnie, łydki Ci sie powiększyły, bo mięśnie są napuchnięte i stąd to zjawisko, ale to po jakimś czasie zniknie, sama zobaczysz:) Ja też byłam przerażona i wściekła, ze biegam i zamiast moje nogi wyglądać smuklej są jak 2 baryłki...ale zacisnęłam zęby, biegałam dalej mimo wszystko (rada koleżanki po AWFie;) i po dłuższym czasie wszystko wróciło do normy, a nawet spadło poniżej normy:D

Gość nakanana
Pączuszek84 - jesteś pewna?? bo ja tu zawału dostane jak mi sie jeszcze powiększą:D:D brzuch straciłam przy bieganiu to fakt:) uda mi fajnie wyszczuplały:).. niestety po świętach jest tak jak było wcześniej :[ strasznie mnie kusi by dzisiaj iść:D:D ale cholernie sie boje ze jak tak dalej pójdzie bede mieć nogi jak 2 kołki:P:P a co z mięśniami? macie je widoczne??

Jestem pewna-jestem tego żywym przykładem!! Też mnie kusiło, żeby znow w ogole zacząć biegać, bo ostatnio robiłam to wakacje, a teraz zasiedziałam się jak misiek:O Nie lubię biegać jak jest zimno i brzydko, ale może się w Nowym Roku przemogę, w końcu postanowienia noworoczne czekają na realizację:P Wiem, że początkowo nie będę miała takich efektów jakbym chciała, bo już sie nastawiłam ze na początku będzie mnie \"więcej\", ale to minie;)

Gość nakanana
ok... to zaczynam dziś albo jutro:D:D zobaczę jeszcze.. bo po tych świętach się od ziemi nie oderwę:D:D