Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 25, 2008 siódmy tom Harego Portfela ...czuję pustkę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chory Porttier Napisano Grudzień 25, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miss_Suchego_Podkoszulka 0 Napisano Grudzień 25, 2008 ja jeszcze nie przeczytalam jestem od stycznia na 50 stornie:O nie moge tego strawic,strasznie nudny...:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość haaaaarrrry Napisano Grudzień 25, 2008 no ja też tęsknie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 25, 2008 na początku nudny ale po około setnej stronie nie można się oderwać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Barum barum barum bla bla bla Napisano Grudzień 25, 2008 ja też czuję pustkę:( gdzie ta moja dycha simplusa? hę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość haaaaarrrry Napisano Grudzień 25, 2008 jak nudy, mnie się bardzo podobał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziattt Napisano Grudzień 25, 2008 ja juz dość dawno czytałam i załowałam że to juz koniec :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 25, 2008 czy... będzie kontynuacja ? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziattt Napisano Grudzień 25, 2008 nie wiem,ale bardzo bym chciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Grudzień 25, 2008 raczej nie bedzie dalszych czesci. A szkoda, bardzo lubie przygody Pottera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miss_Suchego_Podkoszulka 0 Napisano Grudzień 25, 2008 wlasnie zalozylam sie z kolezanka ze przeczytam do konca tego roku... ale chyba zapomniala o tym zakladzie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja nie byłam przy kasie Napisano Grudzień 25, 2008 już 7? : O kiedyś się tak zagłebiłam, że `Czarę Ognia` przeczytałam w 2 dni... I na tym się skończyło. Na kolejne części szkoda mi kasy, poza tym nawet nie mam czasu, bo szkole ciągle jakieś popierdolone lektury zadają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Grudzień 25, 2008 mi tez lektury zadaja, ale zawsze mam czas na przeczytanie jakiejs dobrej ksiazki ;) mozesz z biblioteki wypozyczyc, za to nie placisz:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja nie byłam przy kasie Napisano Grudzień 25, 2008 Z każdym dniem o taak , bardzo chętnie tylko, że w mojej bibliotece jest tylko do `Czary Ognia` :O nie mam czasu, jest lektura za lekturą, bo jestem w klasie maturalnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Grudzień 25, 2008 to slaba masz biblioteke :) moglas pod choinke sobie ksiazki zazyczyc :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja nie byłam przy kasie Napisano Grudzień 25, 2008 tak to jest jak się mieszka na zadupiu :O jakieś 2 lata temu we wakacje przeczytałam z niej chyba wszystkie książki ... pod choinę tylko kasa :P potrzebna mi teraz na poprawkę i na dokupienie godzin (oblałam pierwszy egzamin na prawko, :O) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach