Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pinnnky

PROBLEM Z SYLWKIEM - UBIÓR.! x

Polecane posty

Gość Pinnnky

Witajcie =*. Otóż mam problem... Idę na Sylwestra do chłoapaka - taka impreza w domu, kilka osoób... I mam w związku z tym pytanie - sukienka, top? x[ W ogóle nie wiem, co mogę włożyc, żeby nie wyglądac śmiesznie.. no i nie do okazji oczywiście. co najlepiej pasuje? i jakie kolory, krój? mam 166 cm, brazowe wlosy do lopatek i brazowe oczy. Wesołych świat =*.

Gość kasia2020
Jaki nosisz rozmiar? Dół i góra. Czy dekold wchodzi w grę i czy w grę wchodzi allegro/sklep internetowy? Jeśli uzyskam odp to zaczynam szukać coś:) A i czego nie lubisz a co lubisz -kolory, kroje, materiały :)

Gość kasia2020
Chociaż głupio palnęłam - w grę nie wchodzi allegro ani sklep bo Sylwek za 5 dni... Sorrki :) Ale reszta pytań nadal aktualna.

Gość Pinnnky
Rozmiar to 38. Stanik: miseczka 75C. Dekolt: wchodzi w grę, ale nie chce byc za bardzo wyzywająca. Lubię różowy i czarny. Najlepiej jakieś 'śliskie' materiały, ogólnie chcę wyglądac sexy =). Chcę też, żeby sukienka albo coś innego było obcisłe, ale nie tak, żeby mi poszło na tyłku, jak się schylę xD. Dzięki, ratujesz mi skórę =*.

Gość Pinnnky
tO JEST ZAJEBSITE, ALE... no cóż, nie mam idealnych nóg.. a raczej ud.

może czarne rurki, buty na obcasie i jakaś tunika z lejącego materiału?

Gość rg gy ytt5y
jak dla mnie - satynowe spodnie beda dobre - najlepiej spodenki i do tego jakis top - tuba - wszystko w czarnym kolorze z dodatkiem cekinow np czy mieniacych sie dupereli albo satynowa bluzeczka koszulowa ala tunika zeby za pupe byla- teraz pelno w sklepie i do tego leginsy:)

prawdę mówiąc mam ten sam problem i się waham, bo narazie mam taką tunikę srebrną z błyszczącą nicią i do tego albo leffinsy albo kryjące czarne rajstwopy, albo satynowe rurki no i buciki na wysokim obcasie, bo domówka, więc zawsze można się ich pozbyć;)

Gość rg gy ytt5y
ja ide na domowke rowniez - ale szpilek miec nie bede mogla ubranych - bo w domu jak to w domu - wk apciach sie chodzi :P

Gość bumbumff
a mozna założyć czarną krótką sukienkę, krótkie rękawki zbudowana z dwóch wartsw. pod spodem normalna na to koronka. przewiżana pasem atłasowym w biodrach?? troche jest skromna i prosta i się zastanawiam a jakie dodatki? ide na sylwka do knajpy ze znajomymi, taka raczej luźna impreza

Gość Pinnnky
fajne macie pomysly, laski, chociaz chyba bardziej wolalabym sukienke, zamaskuje moje uda x[. a z nich naprawde nie jestem zadowolona.. moze macie jakies fajne fotki sukienek i gdzie mozna kupic i za ile...? bylabym cholernie wdzieczna, bo sylwester niedlugo..

Gość gwena
MOże byc spódnica i top, ale nie wydekoltowany ;) taki umiarkowany dekolt....

Gość gwena
Jeśli masz rozmiar 38, to w zyciu nie powinnaś nosić biustonoszy 75 w obwodzie ja tez noszę 38 i obwód stanika to 65

Gość gwena
To znaczy, jak się miarke zmierzę to mam 73, ale w staniku 75 po prostu bym się utopiła; 70 mi cholera podjeżdża..... :(

Gość Pinnnky
ja powaznie mam 75 xD. i jest dobry na mnie xD.

ja Gwena też 73, ale zawsze kupuję 75 bo nie lubię jak podjeżdżają do góry;)