Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veron

vero moda

Polecane posty

Gość veron

czy w vero modzie można zwrócić nowy towar, bądź wymienić ?

z tego co wiem to wymienic mozna napewno, ale rzecz musi byc nowa. oddac pewnie tez mozna w koncu w kazdym sklepie mozna tylko nie kazdy o tym wie.

Gość kiedys mialam ale zapomniałam
nie w każdym sklepie oddać można zakupiony towar. w vero z tego co wiem, można to zrobić.

Gość Guzik prawda
To prawo juz dawno zostało zmienione i w tej chwili mozliwośc oddania towaru do sklepu zależy wyłacznie od polityki sklepu i dobrej woli sprzedawcy. Oczywiście mówimy o pełnowartościowym towarze

Gość veron
dzięki ;) tak rzecz jest nowiutka, tylko jeszcze chciałam sie spytać czy jeśli bede chciała wymienić na coś tańszego to otrzymam różnicę ?

Gość bumbumff
niedawno oddawalam torbę, bez problemu:)))

Gość do 300zł
a moją mamę oszukali (niby nieświadomie), zauważyła dopiero po 3 tygodniach od zakupu torebki, że zapłaciła 40zł więcej niż powinna. Sklep był w galerii, 60km od naszego domu, ale akurat jechałam tam więc wzięłam paragon i torebkę, w środku której była prawdziwa cena, a na zewnątrz ta większa... Po wielkiej awanturze i pol godziny spedzonej w sklepie oddali mi resztę:O kierwoniczka rzuciła mi dosłownie do podpisania jakas tam umowę z wielką pogardą (toć to wstyd przyłazić po 40zł). To było w H&M