Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liopy

powiedzcie mi prosze...

Polecane posty

Gość liopy

wczoraj caly dzien bolala mnie brzuch jak na okres ale go nie dostalam, o 23 wychodzilam na pasterke i dalej nic nie bylo, jak z niej wrocilam bylo kilka plamek wiec wiedzialam ze bedzie, jak wstalam dzis rano to bylo dwie dodatkowe a pozniej juz sie polalo:P mialam zaczac uzywac tabletki anty i jak wiadomo zacza brac w pierwszym dniu tylko nie wiem czy dzsiejszy czy wczorajszy dzien mam uwazac za pierwszy dzien?

Gość liopy
a piec minut temu zaczelo mi leciec z tylka jakies brazowe gowno! CO MAM ROBIC ??

Gość LicziXYZ
hm.... wiesz co... chciałabym ci pomóc ale nie wiem.... Jak na mój gust to wczoraj. Ale słyszałam ze można zacząć brać od 2 dnia, też. Tylko że wtedy trzeba przez 7 dni się dodatkowo zabezpieczyć.

Gość LicziXYZ
Brązowe??? A może to nie okres??? Tylko może wydzielina z pochwy która jest objawem jakieś choroby, np kolor jej wskazuje na chorobe ;/

Gość LicziXYZ
tzn mam na myśli upływy

Gość liopy
liczi nie czytaj tego podszywacza pod moja glowna wiadomosci okres moglam dostac o godz 23-24 24.XII lub juz 25, czyli jezeli bylby 24 w tych godzinach to jesli tabletke wzielam 20 nastepnego dnia to powinnam sie dodatkowo zabzpieczyc...

Gość LicziXYZ
Tak... Przez 7 dni dodatkowo powinnaś. :) Ale wiesz co. Może dla pewności skonsultuj to z kimś innym. :) A po za tym nawet jak niby wziełaś prawidłowo w 1 dniu to jak przez 7 dni się zabezpieczysz dodatkowo to nic złego się nie stanie. A miesiąc czekać to trochę bez sensu.

Gość liopy
ok bardzo Ci dziekuje, jak narazie nie planuje wspolzycia, ale wiesz czasami moj facet nie potrafi wytrzymac i pod tym wzgledem ze jakby cos przez przypadek poplynelo na moja bielizne to tez nie chce sie przejmowac:) o co chodzi z tym miesiecznym czekaniem bo nie zrozumialam?

Gość LicziXYZ
że nie ma sensu czekać miesiąc nastepny aby dokladnie w 1 dni wziąć pigułke :) A ja właśnie odstawiłam kilka dni temu i jestem prze szczęśliwa. Niby nie miałam żadnych strasznych skutków ubocznych na początku.... Ale dopiero teraz widzę różnice :)