Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy powiedziec prawde

nie wiem czy powiedziec chlopakowi ze nie jestem dziewica

Polecane posty

Gość hehea
Moze był normalny ale przez nią ma problem z którym nie potrafi sobie poradzić gdyby była dziewicą najprawdopodobniej nie miałby kompleksów pod tym wzglęem.

Gość hehea
Jak stali w kolejce do Boga po rozum, zboczyłem w kolejkę z napisem "po co Ci mózg, tu dostaniesz penisa" i tak już zostało :)

Ale taka jest prawda to jej puszczalstwo doprowadziło do problemow u jej narzeczonego i niklta sama sobie jest winna

Gość nie wiem czy powiedzieć prawde
jednak przyznam się może się z tym pogodzi bo czuję że szczęśliwy nie będzie

no ale czyja to wina że facet nabawił się kompleksów jego to nie przyjemne uczucie jak inni faceci posuwali twoją dziewczynę

Gość nie wiem czy powiedziec prawde
podszyw z 15.17 po co piszesz za mnie

ale dla was nie ma to znaczenia a te które spotykałem wolały doswiadczonych niż prawiczków

Tak, zwłaszcza jak sam obracał panny na lewo i prawo (o dziwo to nie zwichrowało mu psychiki), ale jak się okazało, że jego żona nie była dziewicą przeżył ogromny wstrząs :P Jacy delikatne teraz te chłopaki, widać kobiety zaczęły za was spodnie nosić we wszystkich dziedzinach :O A i jeszcze jedno, po co robił dzieciaka, skoro mu brak dziewictwa przeszkadzał? hmmmmmmmm ....

to zawsze bolało facetów jak mu inny żonę cnoty pozbawił tak było i będzie mimo feministycznej demagogi że cnota nie ma znaczenia

widocznie sama jesteś niesprawna umyslowo jak uwierzyłas w to co piszą w kolorowych pisemkach dla pustych szmat

Gość
Związać się można z każdym. Co najwyżej się wymieni jak się znajdzie lepszy model. Chłopaczki, miast płakać międląc w garści fiutki uczcie się lepiej oportunizmu od dziewczynek :P

Nie czytałam takich pisemek nigdy, a skąd wiesz co tam piszą? Czyżbyś czytał BravoGirl :P Jeśli nie jesteś prawiczkiem i dlatego propagujesz tu kult dziewictwa, to znaczy że jesteś niezłym wycieruchem i dlatego szukasz świętej dziewcy na żonę... pewnie myślisz, że każda się tak puszczała, jak Ty po kątach :classic_cool:

ale widocznie go obchodzi że nie jest ze szmatą szczęsliwy ach gdzie te porządne kobiety

Jak widać niektórzy mają problem z tym, że jak nie chcą niedziewicy, to nikt nie zmusza ich do robienia im dzieci :o Jeśli to nie oznacza niesprawności umysłowej, to ja jestm królową Egiptu :classic_cool:

Krzychoo czy te dziewictwo partnerki naprawdę oznacza takie szczęście? A co w tym jest takiego fajnego? Tylko tyle, że nie widziała innego penisa niż Twój własny? To bez sensu jak dla mnie.

Krzychoo to jak tam poszukiwania dziewicy na żonę? Ile jeszcze zamierzasz siedzieć przed netem i podziwiać te w formacie jpg? :classic_cool: Czyżby nawet pies z kulawą nogą Cię nie chciał :P

Bez sensu jest fakt iż używa się w tym topiku określenia "szmata" dla kobiety, która miała wcześniej faceta. Mężczyzna za to może mieć wiele partnerek i my kobiety nie robimy z tego takiego dramatu... Przecież każdy z nas ma jakąś przeszłość za sobą...