Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jestem bezpłodny

Ojciec z powodu mojej bezpłodności wyrzucił mnie z domu

Polecane posty

Gość kiepska i marna prowokacja

Mnie stary raz wyrzucił bo nie pojechałem mu po piwo. JIMENA-KATOLICKA - nie mam na ciebie słów, powiem ci jedno : won do kościoła i proś swojego boga byś mnie nie spotkała, gdyż ja jestem złem tego świata.

Bezpłodny, stałem się z własnej winy. Pod czas w-fu dostałem mocno piłką w.....wiesz gdzie, i bardzo mnie to bolało, prawie przez tydzień. Oprócz tego, zrobiłem badania nasienia......które wykazały że jestem bezpłodny. W sumie, dobrze mi z tym, ale ojciec......mam teraz wrażenie,że zrobiłem mu.......jakąś krzywde.

To ze dostałes piłką nie robi z ciebie bezpłodnego, tylko te środowisko zawierające pełno estrogenów i innych paskód. To nie twoja wina. Mnie też stary wywalił, serio.

Gość przykro mi ale
twoj ojciec to dupek

Gość sla
Jimena kiepskim prowokatorem jestes

Jimena katolicka -- ja nadeszłem, antychryst. Twoje modlitwy nic nie dadzą, za kilka lat zrobię z Ziemi piekło. Nie unikniesz tego. Całe narody będą przede mną klękać. Szlat!

Mam jednego brązowego z ulicy (kota) . JIMENA KATOLICKA -- antychrystem jestem ja, zacznę panowanie już niedługo. Najpierw zniszczę takich jak ty a pózniej wezmę sie za resztę tej chrzescijańskiej chołoty!

TERAZ JUZ WIEM --Mam nadzieje ze nie gardzisz wszystkimi facetami, bo ja też nim jestem. Ja swoim kotkiem teraz siedze sobie przed kompem i gram w Europa Universalis 2. Fajnie mruczu, tylko czasami zacisnie pazury na kolanie ( nie wiem dlaczego tak robi ale to boli )

mikula - niektórym daję taryfę ulgową:D zauważyłam , że koty właśnie często zaciskają pazurki ot tak, może to od nich niezależne, taki odruch jak ma na imię twój kotek?

aaaaa :D mikulka tak jak twój nick:D nie nie studiuję, pracuję:D a nie mogę mieć kota bo mieszkam z osobą uczuloną:) i w sumie za bardzo nie mam warunków na trzymanie kotka

Twój ojciec to prymitywny cham. Sam jest kaleką...emocjonalnym.