Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka_zycia

Co o tym sądziecie??????????????

Polecane posty

Gość studentka_zycia

Studiuje we Wrocławiu, ale mieszkam tam w akademiku, bo jestem ze wsi. Mam chłopaka, który jest z Wrocławia, poznałam go na studiach. Mój chłopak często snuje plany na przyszłość, bo ja mówi, 15 lat już nie mamy... ostatnio dużo wspominał o budowie domku pod Wrocławiem, że mu się marzy domek z ogródkiem, dzieci itp. A ja nie chciałabym ani dzieci na razie, ani domku, mi odpowiada życie w mieście. Ostatnio znów z tym wyskoczył, no i on swoje, ja swoje, że mi się marzy mieszkanie w centrum, że lubię jak coś się dzieje itp. a on do mnie z tekstem: "wiesz co, Ty to jednak masz kompleks polskiej wsi, wiesz?"... normalnie nigdy się nie wstydziłam, że jestem ze wsi i jemu chyba też to nigdy nie przeszkadzało... ale nagle się poczułam jakoś dziwnie taka mnie naszła refleksja, bo siedzę w domu w święta ... już kiedyś też coś powiedział, jak powiedziałam, że we Wrocławiu czegoś tam nie ma, to się zapytał, czy tam na mojej wsi to w ogóle coś jest... ogólnie jakoś się dziwnie z tym czuję... i przykro mi

Gość adelek
no ale jaki jest twój problem ??

Gość studentka_zycia
Taki, że ja nigdy nie miałam z tym problemu, że jestem ze wsi.... ale skoro on uważa, że to taka zniewaga, jak mi wytknie, że jestem ze wsi, to może powinnam się zacząć tego wstydzić? Nie wiem, po prostu poczułam się gorsza przez chwilę....