Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madagaskarrr

chcę Ci pieścić pupę?

Polecane posty

Gość boso po rosie
ja myje sie nirmalnie bez wkladania jakis patyczkow do odbytu i jeszcze nigdy mi sie nie przytrafilo zeby penis partnera byl brudny po analu..

Gość herbatkaa.
A JA MAM z tym problem:( nie wiem czemu .? nie robie kupy całkiem twardej tylko średnią, moze dlatego :(

Gość boso po rosie
nie umiem na to pytanie Ci odpowiedziec dlaczego tak sie dzieje bo nie mialam z tym nigdy problemu

Gość madagaskarrr
z ta kupa to tak powaznie? wybaczcie, ale odchcialo mi sie probowac:( wolalabym unikanac takich "kupowych" niespodzianek;/

Gość boso po rosie
madagaskarrr nie martw sie no co ty. jesli macie oboje na taki sex ochote to zrobcie to zobaczysz ze bedzie fajnie tylko nie mysl co moze sie stac jak bedzie bolalo itd... pomysl jak bedzie cudownie i jak was to zblizy z partnerem.

Gość madagaskarrr
ja jestem typem myslicielki i musze przeanalizowac tysiac razy, poznac wszystkie za i przeciw zeby czegos sprobowac.. podejrzewam ze inaczej by bylo gdyby on to zaproponowal podczas pieszczot, a on woli jednak sie upewnic przed.. na co mialabym ochote.. strasznie sie przejmuje wszystkim co mowie, mnie to cieszy, ale tez zabiera spontaniczne reakcje czesto..

Gość boso po rosie
a mowilas mu o tym? moze powiedz wlasnie ze masz na to ocgote ale sie boisz lecz gdyby wczasie pieszczot sam zaczol a nie pytal wtedy o zdanie byloby przyjemniej , zawsze mozesz powiedziec zeby przestal, i napewno to zrozumie.. powiedz mu co czujesz i ze brakuje tej spontanicznosci

Gość boukm
moja rada jest taka - nie zaczynajcie w pozycji na pieska. najlepsza na pierwszy raz jest na jeźdzca lub "na łyżeczkę" - wtedy nie jest się takim spiętym :) ogólnie fajna zabawa

Gość madagaskarrr
rozmawiamy, bardzo duzo.. bo to tez nas nakreca, oczywiscie mowie mu o tych obawach:) ale on wlasnie co jakis czas wyskakuje z roznymi propozycjami i sprawdza chyba moje reakcje:) wymyslil m.in. przebieranie? pytal w jakim dziwnym miejscu chcialabym sie kochac? chce sie kochac w wynajetym pokoju, mimo ze mamy do dyspozycji moje mieszkanie.. dziwne czase te jego pomysly... ps. moze lepiej czasem wiedziec co szykuje:)

Gość boso po rosie
o tak jesli chodzi o pozycje to na pierwszy raz nie na pieska ale pozniej juz kolejny raz to extra...... na pierwszy raz polecam na lyzeczke lub gdy lezysz na brzuchu z prostymi nogami . partner nich je lekko rozchyli i wejdzie w twoja pupe ..

Gość boso po rosie
a moze daj mu troche luzu to co ze macie gdzie sie kochac jak chce niech wynajmie wajny pokoj sa takie na godz a bardzo fajne, cos innego inne miejsce moze go to kreci a przeciez to nic zlego..

Gość boso po rosie
wiesz madagaskarrr tak sobie mysle o tym co napisalas moze bylaby dopiero super niespodzianka jak to Ty bys przejela inicjatywe i powiedziala ze gdzies go zabierasz wynajelabys taki pokoj i przebralabys sie jakos no niewiem jaki sa jego fantazje ale czasem warto spelnic jesli oczywiscie ty nie masz nic przeciwko bo wszystko ma swoje granice..

Gość madagaskarrr
nie no jeszcze pokoj w hotelu jest spoko.. ale nie na godziny, bo mi to dziwka zalatuje, wolalabym jakis przytulny pensjonacik i spedzic cala noc, a nie godzinke:/

Gość madagaskarrr
myslalam o zaskoczeniu go, ale wiesz.. mnie takie przebieranki nie kreca.. usmialabym sie do rozpuku.. a to moze nie byc zachecajace.. i jakos nie moge sobie wyobrazic siebie jako kogos innego.. chce sie czuc swobodnie w sexie, a nie udawac:D jesli wiesz o co mi chodzi.. chociaz moze by to go krecilo... musze sie zastanowic

Gość boso po rosie
no pewnie ze lepiej na cala noc to chyba oczywiste, ale uwierz ze sa takie sytuacje ktore zmuszaja do wynajecia pokoju na godziny a dziwka nie jestem

Gość boso po rosie
no to zalezy za co chcialby abys sie przebrala. oczywiscie ze najwazniejsze jest to aby czuc sie w sexie swobodnie i byc soba ..

Gość madagaskarrr
nie nazwalam ciebie dziwka.. - jesli tak to odebralas to przepraszam.. chodzilo mi o to,ze ja mam takie myslenie.. jak a godziny..

Gość madagaskarrr
ja juz mam tysiac mysli na godzine.. caly czas piszemy do siebie smsy co bysmy ze soba robili, chwilowo nie mamy mozliwosci sie spotkac:( ale takie rozmowy tak nakrecaja ze szok.. jak sie zobaczymy to sie chyba rzuce na niego:D

Gość boso po rosie
spoko nic sie nie stalo . ja musze juz znikac powodzenia madagaskarrr i jesli sie zdecydujesz na sex analny to zycze abys miala po nim piekne wspomnienia. pa pa

Gość madagaskarrr
dzieki boso po rosie, dałaś sporo cennych wskazowek dziekuje pa

Gość perez2010
spokojnie to jest miłe dla obydwu partnerow ale oczywiscie musi byc luz i powoli paluszek jak milo to dwa. penis ma byc w cipuni i w ustach a tam to jedynie delikatnie paluszek cieniutki wibrator. chyba ze lubisz bol to masz wtedy co chcesz

Magdaskarrr - to wielka frajda dla obydwu partnerów ! Chodzi mi na początek żebyś dała mu porządnie i dogłębnie wylizać swoją pupę . Skoro chce to skorzystaj j- niech cię wylizuje ile chce ! Jak ci się spodoba to na następny raz spróbujcie już penetracji palcami a nawet penisem ... Extra doznań życzę ..