Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wanssssssssssssssa

po co on mi to robi???

Polecane posty

Gość wanssssssssssssssa

zostawił mnie ma inną ale się odzywa mówi o tym jaki jest szczesliwy z ta nową i wie że ja go kocham..nieraz pisze nieraz dzwoni ale jak ja napisze pierwsza on milczy i nie odpowiada..robi to tak jakby chciał żebym o nim nie zapomniałai wiecznie teskniła..udaje że nie działa mi gg napisze coś np dzisiaj ON 17:54:50 pewnie nic:( bo TY nie wierzysz w mikolaja:(( ON 17:54:59 albo same rozgi,zebys byla lepsza:) ON17:55:07 o znow Cie nie ma jak do Ciebie cos napisalem:) ON17:55:11 masz jakies marne gg:) ja opisujeeeeeeeeeeeeeeee..pytam co u niego a on na to: ON 18:12:16 dobra ide ON 18:12:19 do kiedys tam ON 18:12:21 pa pa ON18:12:21 :) a dobrze wiem że g mi chodzi i on robi to specjalnieeeeeeee..jeeeeej jaka ja jestem głupia nie jestem brzydka mam powodzenie moge meic innego facetaa ale nie moge onim zapomnieć a on ewiedentnie sie mna bawi zalezy mu bym o nim myslała i sie meczyłą:O

hmmm no mozliwe...albo postaw sprawe jasno(miałam podobna sytuacje) po takich udrekach powiedzialam, zeby dal mi spokoj raz na zawsze JEŚLI nic do mnie nie czuje i zaczelam zyc swoim zyciem(pomijajac fakt, ze codzien plakalam w poduche), ale zaczelam wychodzic na imprezy itp nie odzywalam sie do niego i zaczelam byc arogancka jesli juz dochodzilo do konfrontacji.I wiesz co? zaczał biegac za mną, był zazdrosny i dzwonil do mnie nocami, zeby pogadac.Twierdzil, ze bylam dla niego za dobra i sie rozbestwil a jak poczul strate to wrócił.

Gość hehehheeheee
palant:O

Gość hehehheeheee
dobra ale tak naprawde to skad wiesz że nie masz coś z gg?

wanssssssssssssssa Czesc rozumiem, ze Ci zle bo on Cie dreczy, ale powiem Ci, ze skoro on sie zachowuje w ten sposob to chce sie Toba bawic olej go nie odpisuj mu na gg najlepiej zablokuj jego nr. coz zrobic niektorzy faceci nie dostrzegaja prawdziwej milosci, ale moim zdaniem skoro Twoj byly jest taka swinia to moze dobrze sie stalo, ze nie jestescie razem? Troche poboli napewno, ale kiedy juz szok minie i znajdziesz sobie prawdziwego mezszczyzne, a nie marnego manipulatora bedziesz szczesliwa i nie patrz na nie powodzenia jak na porazki bo one nie istnieja jest tylko informacja zwrotna :)

Gość wanssssssssssssssa
wiem bo w tym samym czasie gadałam z kolegą i wszytsko dochodziło pozatym znam go i już wykapowałam dawno..czuje to...poznałam go na wylot:(a najgorsze że im cześciej tak robi tym bardziej za nim tęsknie....ma jakieś sekciarskie zdolnościiiiiiiiiiii

Gość madra lukrecja
"o znow Cie nie ma jak do Ciebie cos napisalem" no to się czuje że robi cie w balona:)

Gość dziewczynoooooo
to sadysta emocjonalny sama przez coś takiego przechodziłam zapomnij wykasuj numer nie odzywaj się

Twoj chlopak byc moze umie manipulowac kobietami. Im szybciej zapomnisz o tym smieciu tym lepiej Zajmij sie tym co naprawde lubisz i postaraj sie jak najmniej myslec o nim.

Gość mam to samo co ty
co jakis czas sie do mnie odzywa, nie pozwala o sobie zapomnieć szlag mnie trafia bo kiedy mi sie wydaje , ze juz jest ok i już go nie ma w moich myslach ---- odzywa sie , mam juz tego dosyć, co robić z takimi ???

Gość dziewczynoooooo
ja miałam identyczną sytyacje to sadyzm emocjonalnyw czystej postaci idz do pyschologa wyjedz ale nie mysc o nim

Gość wanssssssssssssssa
no własnie juz mi się wydaje ze mi przechodzi to on odezwie sie na gg albo zadzwoni pogada to wsyztsko wraca potem ja odzywam sie do niego to on milczy specjalnie,,,i wsyztsko przezywam od nowa... dostałam propozycje od znajomego wyjazdu do niemiec odbędę tam praktyki i może uda mi się zapomnieć

Gość sdfsdfsdffds
Heh, żałosne że się tak dajesz :P Miałam podobną sytuację. Jak wysyłał smsa to owszem, odpisywałam, ale np po jednym dniu :) Jakbym nie odpisała miałby tę satysfakcję, że mi nadal zależy. Byłam dostępna na gg, pisał, ja odpisywałam i pisałam, że muszę spadać. W ogóle musisz sobie odpowiedzieć na pytanie: chcesz z nim jeszcze być? Bo ja wiedziałam, że nie chcę - mimo, że nadal miałam na niego ochotę która z czasem przeszła.

Zablokuj go na gg wanssssssssssssssa pokaz mu pogarde blokuj kazda wiadomosc od niego jesli z innych kont bedzie slal wiadomosci, a najlepiej zmien nr. pokazesz mu w ten sposub, ze Cie nie obchodzi spruboj sama posluzyc sie manipulacja nie daj sie mu !!!!

Gość no dobra dobra
a może wtajemniczysz nas z czyjej winy było rozstanie>?

Gość inesaaaaa_24
To jest po prostu ż a l!! dziewczyno zmień numer gg, komórki.... itp. Nie odpisuj na żadną jego wiadomość... tez miałam taką akcje ze swoim byłym, napierw mnie zdradził.... ryczałam jak głupia a potem jeszcze nie pozwolił o sobie zapomnieć, dzwonił, pisał.... nawet czekoladki mi przyniósl na Dzień Kobiet ;) a ja idiotka robiłam sobie nadzieje że może się zmienił... po roku czasu takich męczarni.... płaczu itp. jak zadzwonił powiedziałam co o nim myśle... i zerwałam z nim kontakt... teraz wiem, że powinnam to zrobić od razu, ale głupia byłam... i naiwna :( nie rób tego!

Gość eM.
zablokuj, odrzucaj polaczenia, na cholere ma Cie wkurzać?