Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonia 09

mini- wypada po 30?

Polecane posty

Gość sonia 09

kupiłam świetną spódniczkę- mini, i usłyszałam komentarz- "lat coraz więcej a spódnica coraz krótsza",, fakt mam 31 lat, świetną figurę i czy faktycznie to niestosowne, że mam w planie ubrać tę spódnicę jeszcze parę razy? Czy kobieta po 30 w takim ciuszku zawsze jest śmieszna?( to moja jedyna mini:)

Gość KRÓLIKA_TERAZ
Uważa się że hodowla królików może być opłacalna tylko w tedy gdy hodowca produkuje pasze na własny użytek, ewentualnie dokupuje niewielkie ilości pasz treściwych

Gość pasterny
najlepiej idz bez spodnicy jak cie natura stworzyła

Gość pewnie że wypada
:-)

Gość fkkfkfkf
Wg Trinny i Susany - owszem, po 30 miniówy już nie uchodzą. Ja myślę, że to zależy jeszcze jaka ta mini. Za pupę - faktycznie to jest śmiesznawe. Przez kolana - ok. I zależy też do czego. Do czarnych nieprzejrzystych rajtuz ujdzie więcej niż do jasnych pończoch czy gołych nóg.

Gość ja mam prawie
Ja mam prawie 30 lat, i nie wyobrazam sobie, ze bede z czegos rezygnowac po 30-tce, np z mini. Jesli figura jest nie najgorsza i niezle nogi to warto je pokazac :D Po 30-tce to nie znow taki straszny wiek, ja sie czuje mlodo i mam zamiar sie ubierac jak mam na to ochotę:) Jesli bede miec 60 lat to moze bede sie ubierac stosownie do wieku ;)

Gość sonia 09
moja mini to mini prawdziwa, do niej świetne kryjące rajstopy, markowe buty na obcasach i wygląda ok,, mąż twierdzi, że kapitalnie:),, ale zastanowiło mnie stwierdzenie bliskiej mi osoby, - kobiety- stąd to pytanie

Gość prawda jest taka że
tak mówią ci co zazdroszcza wyglądu i figury

Gość lisiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ja też jestem po 30, nogi mam ładne, jestem szczupła lae jakoś cięzko mi się przełamać. Latem - opalone nogi, japonki, sportowy styl- ujdzie. Ale teraz ?? No chyba ,że grube rajstopy ale i tak czułabym się skrępowana. Wyjątek- impreza. Al;e ja juz stara 30 jetsem- w 2009 skończę 36 lat.

Gość sonia 09
Trinny i Susana ubierają pulchne angielki, więc dobrze im radzą- zero mini,, w ich programach nie widziałam nawet jednej szczupłej i zgrabnej kobiety,,;)

Mini po 30-tce? Czemu nie, jeśli masz co pokazać to możesz mieć 50-tkę i będzie OK. Często się oglądam za atrakcyjnymi starszymi babkami. Jeśli mają seksapil to jak najbardziej. Więc się nie przejmuj takim gadaniem i pokaż to, co masz najpiękniejsze. Chętnie sam bym zobaczył. Pozdrawiam.

Gość sonia 09
latem noszę króciutkie spodenki, więc pomyślałam, że kupię mini, to tak jak spodenki krótkie;)do pracy jej nie założę, ale poza tym czemu nie?

Gość lisiiiiiiiiiiiiiiiiii
sonia-= z opisu powyżej wynika,że fajnie to może wygladać. Też miałabym ochotę tak się ubrać- wiem,że wyglądałabym dobrze ale jakoś się wstydzę.

Gość lepsza taka do połowy
uda, niż ciotkowato-klotkowata spódnica za kolano... strasznie to postarza. A jak masz zgrabne nogi, to mini po 30stce jest jak najbardziej ok :)

Gość sonia 09
starszymi? hmm gdybyś mnie zobaczył....:))

Gość tres jolie
Moim zdaniem w tym wieku nie bardzo to wyglada(mini ledwo siegajaca za tylek), nawet jak kobieta ma super nogi. Taka spodniczka uchodzo 20latce, ale nie doroslej kobiecie, szczegolnie jak ma dzieci:O Za granica braliby cie za prostytuytke...

Gość cycatka mężatka
jeśli masz co pokazać, to czemu nie :)