Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mastses

masturbacja a sex

Polecane posty

Gość mastses

powiedzcie mi czy jesli sie bede duzo masturbowal(kilka razy w tygodniu) bede mogl dluzej uprawiac sex ?

Gość Levvitatan
mastses ja będziesz się masturbował często (a nawet kilka razy dziennie) to może dojść do tego że wytrysk będziesz miał dosłownie po 1-2 minutach stosunku, będziesz bardzo słabo odczuwał orgazmy i "wytryśniesz" bardzo nie wiele spermy.

Gość mastses
to ile razy w tygodniu mam sie masturbowac zeby jak najdluzej wytrzymac ?:/

Najlepiej to w ogóle się nie masturbować a jeśli już musisz to najlepiej raz na 2 tygodnie

Gość chudzielec_wysoki
zalezy od tego jak sie masturbujesz. nie sciskaj za bardzo pały, bo bedziesz potem mial problemy, zeby sie spuscic w kobiecie (bedzie cie za slabo sciskac i jedynie analnie bedziesz potrafil), wez sobie te rade do serca. ale trzepac mozesz, tylko z glowa. co do spermy - to nie mydlo i sie nie wymydli. tak samo jak slina, to co niby jak bedziesz 3 razy dziennie plul to po 10 latach zabraknie ci sliny i przestaniesz łykac? bzdura... tak samo co - jak bedziesz walil gruche przez 10 lat, to potem ci spermy nie starczy jak bedziesz chcial miec dziecko z jakas kobieta? sam chyba rozumiesz ze to bzdura.. pozdro

chudzielec_wysoki zawsze będzie produkował spermę ale im rzadziej będzie się masturbował/uprawiał sex tym obfitsze będą wytryski ponieważ ludzki organizm im częściej przeżywa orgazm tym eis bardziej do niego przyzwyczaja co powoduje słabsze jego odczuwanie i mniej obfite wytryski