Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweetkiss18

O co chodzi???? brak okresu!!!

Polecane posty

Gość sweetkiss18

mam problem okres spoznia mi sie 17 dni robiłam test 6 dni po spodziewanej miesiacce po południu wynik ciazy nie ma drugi robiłam dwa dni pózniej rowniez po południu i rownierz ciazy nie ma nastepny po 3-4 dniach zrobiłam z rana i rowniez ciazy nie ma (na szczescie) ale zaczynam sie martwic o co chodzi??? bie ma ciazy okresu taz nie... nie czuje sie na okres ( bo zawsze jakies pierwsze objawy były) ani na ciaze (bo juz jedno dziecko mam) wiec co moze powodowac brak okresu???

Gość cleopatris
z tego co wiem to ciaze mozna wykryc w 4/5 tyg. ciazy. a brak miesiaczki mozze byc spowodowany np. nieodpowiednia dieta. jak sie kiedys dchudzalam to przez 2 miesiace nie mialam dopiero jak zaczelam jesc normalnie to dostalam

Pamiętam, gdy mieliśmy z żoną tyle samo lat, co Ty, ona też miała różne zaburzenia w cyklu. Przyczyny były różne. Czasami była to impreza alkoholowa, czasami przeziębienie i zażywane leki. Bywało też, że powodem był silny stres przed egzaminami. Ile razy baliśmy się, że moja Pani już zaszła, a to tylko opóźnienia. Może u Ciebie też coś tak zadziałało?

Gość kisia91
a trzeba było uprawiać anal i nie było by strachu...

Sama się nakręcasz stresem przez co jeszcze bardziej opóźniasz okres :O To takie błędne koło, sama przez to przechodziłam kiedyś, jak dziewczyna jest z podatnych na zmiany klimatyczne/czasowe/stres/nieregularny tryb życia to się sporo może opóźnić, umów się do ginekologa dla pewności i czekaj na miesiączkę. Jak teraz testy nic nie wykrywają, ponad 2 tygodnie po terminie spodziewanej miesiączki, to raczej nie ma szans na ciążę :)