Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieDokolorowana

Help!!!

Polecane posty

Gość NieDokolorowana

Słuchajcie! Prosze Was o pomoc.. Jakies porady .. otóż mam 8 dni by schudnac 10 kg! Mam 15 lat waże 80 kg 169 wzrostu... Myślicie że głodówka to dobre rozwiązanie... a jeśli nie to to co powinnam jesc by skutecznie schudnac... prosze pomozcie... ;((

Gość NieDokolorowana
jejuss wezcie nie krytykujciee tylko powiedzcie co mam zrobic zeby chociaz troche schudnac ..

Gość spi
jest różnica między "trochę" a 10 kg:D

Najedz się starych łososi - powinnaś schudnąć około 3-4 kg. ;))))))) Zatrucie pierwsza klasa ;))) Wiem, bo przeszłam ;)

Gość NieDokolorowana
spi jest różnica między "trochę" a 10 kg po co piszesz jak nic pozytecznego nie wznoscisz ...;/ Kicak Najedz się starych łososi - powinnaś schudnąć około 3-4 kg. Zatrucie pierwsza klasa Wiem, bo przeszłam a jakies inne wyjscie ?

Gość NieDokolorowana
MIKA16 (moniaaaaa16@o2.pl) Po co masz schudnac tyle w 8 dni?? po prostu musze... znasz jakis dobry sposob...

Trzeba było sie nie doprowadzać do takie stanu. W ciągu 8 dni możesz co najwyżej schudnąć 3-4kg, ale tylko przez utratę wody (no i jak NIC nie będziesz jadła). Winszuje rozumu...Naprawdę... Skąd się takie matoły biorą... Na przyszłość. Mniej żryj! Nie jest trudne schudnąć 10kg (ale przy twoim wzroście i wadze to najlepiej byłoby schudnąć 15 żeby normalnie wyglądać), ale nie zrobisz tego w 8 dni...Dziewczyno...

Gość NieDokolorowana
Briee to tak takie matooly to w polce mieszkaja xD ty dobra nie da sie tyle w 8 dni ale mniej sie da jesli nie bd nic jadla tak? a jak wtedy mam schudac jak bym sobie dala wiecej czasu ale przez te 8 dni bym tez cos chudla...;/

czerwona herbata i ćwiczenia jeść możesz wszystko oprócz cukrów dużo warzyw i owoców i tłuszczów

nie koniecznie ja dużo siedziałem na kompie żadnego ruchu tylko tłusto jadłem i co tydzień wagę sprawdzałem dopiero jak czerwona herbate zacząłem pic to waga spadła o 4 kg w tydzien ale ja piłem 4 szklanki dziennie z początku miałem sttracha bo ciężko mi jest schudnąć a tu 4 kg w tydzień a nie wiedziałem dlaczego chudne i później w sklepie zobaczyłem na półce na opakowani ze na odchudzanie działa