Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość partnerka egoisty

Jak spokojnie powiedzieć facetowi...?

Polecane posty

Gość partnerka egoisty

Jak spokojnie i bezstresowo powiedzieć facetowi, że zachowuje się egoistycznie? I że chciałabym, żeby to się zmieniło?

Gość juchasek
wprost, jasno postawic warunki i okreslic swoje granice. Powiedz mu co czujesz. Jesli nie zareaguje to masz juz odpowiedz jak mu zalezy

Gość partnerka egoisty
Znając go to zareaguje nerwami, OBRONĄ SIEBIE i zrzuceniem winy na mnie, tak jak zwykle to robi.

Gość juchasek
z tych samych powodow dzien przed swietami rozstalam sie z narzeczonym:) Nie warto...Albo jesli naprawde chcsz cos zrobic to nie odzywaj sie do niego i zobacz co zrobi

Gość partnerka egoisty
Nie wybieram zwykle opcji nie odzywania się i czekania, wole powiedzieć łagodnie, że coś mi się nie podoba i wyciągać wnioski z błędów, które popełniamy, żeby w przyszłości się takie nie powtórzyły. Tylko pytanie: jak spokojnie powiedzieć, że zachowuje się jak egoista? A z góry wiem, że użycie tego słowa wzbudziłoby lekko mówiąc zdenerwowanie...

Gość network
każdy jest egoistą :)

Gość juchasek
skoro wiesz ze go to zdenerwuje to widocznie juz probowalas mu to powiedziec. Ty chcesz lagodnie ale czy on chce tego co Ty?

Gość partnerka egoisty
Nie próbowałam. Mówie o tym, że wiem, że wybuchnie zdenerwowaniem, bo zwykle tak robi. A co masz na myśli, czy chce tego co ja?

użyj siły argumentów! W tym tkwi siła. Sprecyzuj je dokładnie, dobrze przemyśl, zanim je powiesz. Dobrze go znasz, jak sądzę, więc powinnaś wiedzieć, gdzie jest granica, aby się nie wkurzył...

Gość Bigoska xD
ajj .. co mu bedizesz tłumaczyć .. w dupe go kopnij :)

Gość juchasek
Chodzilo mi o to ze Ty chcesz spokojnie porozmawiac wytlumaczyc, a czy on chce sluchac? przyjmowac Twoje argumenty? moze jest panem tego zwiazku i pragnie Twojej uleglosci. Strony musza chciec tego samego albo kompromisu.

Gość partnerka egoisty
BIGOSKA TY ZBUJU ;D;*!

Gość partnerka egoisty
Musze go chyba jakoś podejść dyskretnie i w odpowiednim momencie odpowiednimi środkami 'zaatakować' argumentami :).