Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MlekoMiod

wyprzedaże!

Polecane posty

Gość MlekoMiod

Kiedy zaczynają się wyprzedaże? Do kiedy potrwają? :D:D

juz sie zaczely.ja ostatnio w gemo trafilam na promocje "caly asortyment -70%" Zrobilam zakupy za ponad 2 tys. i zaplacilam 600zl. Kupilam 3 pary szpilek i za kazde zaplacilam po 30zl., zamiast 100.za skorzana kurteczke tez 30zl. kupilam 3 swietne torebki, dwie sukienki, kilka bluzek i mojemu facetowi elegancki plaszcz, ktory normalnie kosztowal ponad 400zl., a zaplacilam 100 z groszami

Gość ale...........
śmieciówy

np.za skorzane rekawiczki zaplacilam 20zl.Najbardziej oplacalo sie chyba buty...3 dyszki za szpilki czy kozaczki to grosze.Zaraz po wyplacie jade jeszcze po buty bo poprzednoi nie starczylo mi juz kasy.W Gemo promocja do konca grudnia, pozniej wchodzi juz po woli kolekcja wiosenna

jak tam weszlam to za glowe sie zlapalam.Wogole nie planowalam takich zakupow.pojechalam tam po prezenty(w jankach k.Warszawy) ale jak zobaczylam ze taka tanioszka to wez nie wejdz i nie kup...Nie da rady...Niestety 3 godziny w kolejce stalam.... Ale warto bylo.Gemo ma ciuchy bardzo wysokiej jakosci, niestety czesto drogie, a tu taka okazja

Aniol ciemnosci... to Ci się okazja trafiła:D też muszę się zaczymś rozglądnąć, jedyny czas jak można coś kupić taniej :D

dokladnie.pozniej jak wchodza nowe kolekcje to ceny sa jak z kosmosu...Kiedys mi sie zresztowaly jakies pieniadze na koniec miesiaca i postanowilam cos sobie kupic fajnego.Nigdzi nie bylo juz promocji..w HM kupilam bluzke za prawie 150zl.mialam ja pare razy na sobie i nadaje sie tylko do chodzenia po domu.jakbym ja kupila na wyprzedazy to nie zalowalabym, ale tyle kasy za taka szmate?Wolalabym isc do lumpeksu i kupic jakas uzywana ale z pozadna marka. ja teraz ubieram sie tylko na promocjach.Firmowe ciuchy za grosze i w razie czego jak sie cos z ciuszkiem zdazy to nie tak bardzo szkoda

Gość Amira Amira
a nie wiecie czy dzisiaj są otwarte galerie i sklepy typu Orsay, Reserved, Salamander?

Gemo - francuska sieć sklepów wielkopowierzchniowych obuwniczo-odzieżowych głównie we Francji W Polsce posiada sklepy m.in. w Warszawie (Centrum Janki), w Gdańsku (Galeria Auchan) i Poznaniu (CH Auchan Komorniki).

Gość tak naprawdę...
to one sie zaczną w lutym :) przynajmniej tam zawsze było w supermarkecie w którym zdarzyło mi się swego czasu pracować - luty, marzec i kwiecień

Gość tak naprawdę...
najbardziej się oacało wtedy kupować elektronikę zdarzało się że ceny laptopów spadały o 30% a niektóre rzeczy nawet o 70