Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

platynowe_sombrero

Ma ktoś z Was psa rasy beagl ? chciałabym wiedzieć...

Polecane posty

Jakie są te psy. Bo tak strasznie mi się z wyglądu podobają... Spokojne? Mądre? Trudne do wychowania? Agresywne? Czy chorują często? No ogólne takie info. Wiem, że są opisy tej rasy na necie, ale chciałabym wiedzieć co mają do powiedzenia właściciele takich pociech :)

Gość beagle jak juz
najpierw sie naucz pisac nazwe rasy a pozniej pytaj o jej cechy, poza tym zasmiecasz forum, masz pelno opinii na ten temat na stronach o rasie, opinii wlascicieli rowniez

Gość marysienkanka
trzeba umieć takiego psa wychować poza tym najgorszą wadą ich jest to, że potrzebują strasznie dużo ruchu, jeśli nie otrzymają codziennej odpowiednio dużej i długiej ilości spacerów potrafią swoją siłę pokazywać w domu, zwłaszcza jak zostaną same potrafią zniszczyć rzeczy nawet

Gość jutro
Witam, beagle to strasznie durne psyznam 3 osoby ktore je maja i kazdy pies jest strasznie mało inteligentny nieusłuchany po0prostu durny,wszytskie uciekaja gdy tylko puscisz go ze smyczy lub gdy nie daj boze otrworzysz bramke i zaczynaja sie jaja bo cala rodzina biega za kundlem po ok9olicy i poprostu pojuja na niego,szczerze? NIE POLECAM!!! Poza tym dorosłe strasznie tyją i wygladaja jak beczki ...sa ładne tylko jak sa małe

beagle jak juz --- kurva wiesz co to są literówki ? czasem się coś nie dopisze lub dopisze za dużo. I nie mądrz się tak skoro nic ciekawego nie masz do powiedzenia. fakoff :classic_cool: marysienkanka --- Aha :) czyli jak dużo ruchu to troszkę zonk, ale myśle, że z tym bym dała radę :) dzięki.

Gość beagle jak juz
fakoff uuuu ale wiochą zaleciało. widać, że zaczynasz romans z kafe. baj baj maszkaro.

Gość do jutro
Jetses jakas ograniczona chyba umyslowo. Co ty gadasz o beaglach? To pies gonczy...kieruje sie wechem ciagle z nosem przy ziemi.Jest bardzo inteligentnym psem.Nie dziwne ze spuszczony ze smyczy leci przed siebie i tropi.

Niech se biega i tropi, ale czy jak go wychowam to nie będzie spiepszał gdzie pieprz rośne ? Chciałabym by się mnie słuchał. Chociaż on jeden... mój pies :D

Gość do jutro
mozesz go wychowac,to ciezka praca ale watpie abys cos wskorala gdy beagle zobaczy zajaca:P

Gość do jutra
mam beagla,moj nie reaguje na koty tylko na zajace

Gość do jutra
ale jak mieszkasz w miescie i nie masz gdzie laki w poblizu gdzie moglby pies sie wybiegac to lipa moj biega min 2 godziny dziennie

do jutro ----->ograniczona to moze jestes Ty,ja wyraziłam swoje zadnie co do tej rasy atroche na rasch sie znam i powiem ci,ze to raczej nie istotne czy pies sie zrywa i ucieka bo pragnie zapolowac czy poprostu jest durny,mozna go wolać i wołac a on ma to gdzieś,biega taki po chodnikach i za nic nie da sie złapać,mam jamnika gdybys nie wiedziala te3z jest to pies mysliwski,chodzi kolo mnie na spacery i nie wie co to smycz,jest bardzo inteligentny i usłuchany nie to co te durne beagle

Gość gość
tropi co tropi kreta wrone haaa

Gość gość
U mnie taki po osiedlu biega caly dzien tylko na nic idzie do domu ....