Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endorsinka

czy on naprawde mnie zdradza????

Polecane posty

Gość zagubiona 123
Ja od niedawna (rok) wierzę w sny i niestety myślę, że On Ciebie zdradza. Też miałam powtarzające się sny o tej samej treści kilka razy i w końcu postanowiłam je sprawdzić - ale po to, żeby się przekonać, że to jakieś bzdury. Niestety to co zobaczyłam.....to był dokładnie mój sen!!!! Ktoś nad Tobą czuwa jak czuwał też nade mną.

Gość endorsinka
ja tez wierze w sny zwlaszcza ze sie powtarzaja, dotyca tej samej sytuacji co noc. Szukam tylko dowodu na to ze to prawda....

Gość kurrrrrrczaczek
nie dawajcie jej takich glupich, rad ja tez mialam taka sytuacje i robilam jazdy mojego facetowi, teraz probuje sie jakos z tego wyleczyc, bo w pewnym momencie sama sie zorientowalam, ze przeginam, ze on nie ma nawet kiedy mnie zdradzac, a ja doszukuje sie coraz to nowych rzeczy, a tez sie zaczelo od chorego snu, ktory mi sie nagle przysnil, przeciez sny czasami sie biora z nikad i nie musi to oznaczac ze cos takiego sie stanie

Gość endorsinka
tak tylko ze on jest cwaniak bo wszystkie rozmowy kasuje doslownie kazde polaczenie. A skad wiem ze istnieja takowe. ano ostatnio listonosz dal mi do lapki rchunek telefoniczny a te jak wiadomo zawieraja szczegolowy spis polaczen. gdbym tego nie widziala w zyciu nie pomyslalabym ze on gdzies dzwoni i to kilka razy w ciagu dnia pod jeden numer. A terz moj telefon lezy gdzies w pokoju a jego.........................w kieszeni. pilnuje go jak oka w glowie. wiec cos w tym jest

Gość kurrrrrrczaczek
to zarzadaj zeby pokazal ci telefon, ja tak kiedys zrobilam w akcie desperacji, kiedy nie chcial mi wlaczyc archiwum na gg :P oczywiscie okazalo sie ze nic tam nie ma a on mial dosc moich jazd i w koncu probowal sie postawic :P

Gość endorsinka
no ale co ma mi pokazac skoro kazda rozmowe i polaczenie natychmiast kasuje? kiedy tam zagladam nie ma nic:( moze jest jakis inny sposob?

Gość endorsinka
dziewczyny w wy nie macie albo nie mialyscie nigdy takich przeczuc? boje sie sie ze to jednak jest prawda:(

Gość malgoska mowia mi on
moja kolezanke jak zdradzal maz to tez nosil komorke w kieszeni. kiedys ja zostawil ae wyciszyl dzwiek i wpadl bo ona pierwsza odczytala smsa:)

Gość gość
A ja swojego chłopaka "przyłapałam" na zdradzie dzięki i-mobi pl!Sprawdziłam jego historię połączeń i smsów i okazało się, że zdradza mnie ze swoją sąsiadką.