Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczka 1983

nienawidze pewnej dziewczyny!!!

Polecane posty

Gość aneczka 1983

Jest to kobieta faceta, który bardzo mi się podoba On ma 35 lat i od kilku lat jest w związku z tą kobietą starszą od siebie i do tego rowiedzioną. Mieszkali kiedyś razem ale od roku on mieszka sam. Ona się wyprowadziła od niego i zerwała kontakt na kilka miesięcy. W tym czasie on z NIKIM nie był! Ale wciąż o niej mówił. W pubie jest bardzo wesoły czasami flirtue i myślałam że z jego strony to coś poważnego a jednak okazało się że nie że dla niego to tylko niewinna zabawa. Nawet nie dał się namówić na spędzenie razem nocy mimo że z tą suką widują się w weekendy ona przyjeżdza do niego, przychodzą razem do pubu i on wtedy szaleje. Za to ona ma lekki dystans. Zal mi go bo jest w niej slepo zakochany a ona jest zimna suka. Chyba mam obsesję na jej punkcie bo inni znajomi ją lubią (choć nie wiem za co) Jak na taką stara babę przed 40ką to ma niezłą figurę i jest bardzo zadbana ale mogłaby dać Mu spokój. On tylko przez nią cierpi! Chciałam go zaprosić na drugi dzień świąt ale okazało się że jedzie do niej i w wigilię też tam był. W sumie to przepłakałam całe święta. Co mam zrobić że by on ją zostawił.

Gość zajmij sie swoim
zyciem (o ile jakies w ogole masz) zamiast niszczyc innych zazdrosna smarkulo :P

ZMIENIC CHARAKTER !!! bo z tego co opisujesz to niezła sucz widze ale w tobie ... ciagniesz kolesia do wyra by go zdobyc ...? na kazdym cm twojego tekstu smierdzi zawiscia i zazdroscia ...:( troche to zenujace ze chcesz sie tak wpierdolic pomiedzy 2 osoby

Gość aneczka 1983
Ale to jest niemożliwe żeby wolał taką starą babę ode mnie. Ona ma prawie 40 lat a ja 22!!! To jest chore!!!

Gość durna prowokacjaaa
:o :O :O :o

Gość to ty jestes chora
i masz niezly kibel we lbie :O

Gość aneczka 1983
to nie jest żadna prowokacja! To jest mój problem bo jestem w nim zakochana a tej baby znieść nie mogę! A dziś ona znowu do niego przyjedzie i znowu przyjda razem do knajpy i znowu bedę się musiała do niej kretyńsko uśmiechać choć w głebi duszy trzasnęłabym ją w ten farbowany łeb!

Gość aneczka 1983
o tym staram się nie mysleć!

al eja Ci to moge dokładnie opisać jak chcesz..zaczną już w samochodzie pod knajpa! i będa w knajpie sie lizać a Ty musisz na to patrzeć:) jak jej dyskretnie wkłada rękę pod stołem między nogi...

no i co z tego, że ty masz 22 lata? Co to w ogole za argument? Sądzisz, że Twoje 22 lata załatwiają cała resztę? - wyobraź sobie, że jest jeszcze kilka rzeczy, które mają znaczenie, np. jak wyglądasz, jaką masz osobowość, co masz w głowie ... itp. Wybacz szczerość, ale znam niemało takich 22 - latek, które są tak beznadziejne, że tylko stanąć i płakać nad tym ... jak wyglądają, jak się zachowują i co mają w głowie. I niestety, samo to, że maja 22 lata niewiele im pomaga (choć oczywiście nie twierdze, że to jest zasadą - po prostu Twój wiek dla niego może być kroplą w morzu calości, na podstawie której ocenia kobietę) :)

Jesteś ostro powalona. Ona niby za stara, ale uważam, że to ty jesteś dla niego za młoda. Głupia kretynka. Pełno w tobie jadu.

co to cię obchodzi, że ona jest rozwiedziona? że wyprowadziłą się od niego? zajmij się swoim życiem a innych zostaw w spokoj. I tak nie będzie twój, bo po co mu taka gówniara...aha...wcześniej czy później i tak wyjdzie jaka jesteś naprawdę :/

Gość aneczka 1983
Jesli chodzi o mój nick to zamiast 6 wcisnęłam 3 i nie chciałam potem zmieniać żeby nie wyszło na to że jestem niewiarygodna. Po drugie może rzeczywiscie trudno zrozumieć mi to że facet woli starą babę od dziewczyny młodszej. Nie jestem brzydka i głupia tez nie jestem. Więc nie musicie się tak na mnie wyżywać. Może po prostu zbyt chaotycznie to opisałam bo jestem zdesperowana. To okropne patrzeć jak on się do niej przytula a ona łaskawie na to pozwal. A ja jestem w stanie dać mu tyle ciepła! A on to odrzuca!