Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilyrose

Poznałam faceta ale nie podobają mi się jego kumple.............................

Polecane posty

Gość emilyrose

widziałam tych kumpli na zdjęciach i troche zwątpiłam bo to typowe cwaniaki, ogolone osiłki.A jest takie przysłowie ze kto sie z kim zadaje takim sie staje.....

Gość emilyrose
a do tego były to zdjecia z meskiego wypadu tzn było ich łacznie 5ciu:(Chyba to niezbyt dobrze wróży co?

Gość emilyrose
Gajsza no nie wiem, mam przez to pewne obawy...

Gość dfv
a on jak wygląda? :) jaki jest??

Gość emilyrose
on wyglada normalnie.Gydby był pospolitym łysym osiłkiem nawet bym na niego nie zwrociła uwagi bo unikam takich facetow bo to przeważnie zwykłe cwaniaki.Martwi mnie ze on się z takimi zadaje.

Gość emilyrose
jaki jest?to początek naszej znajomości wiec narazie nie mam wyrobionego o nim zdania.Dzis zobaczyłam te zdjęcia i troche się martwie czy znowu zle nie trafiłam?

Wiesz...rozumiem ze masz obawy....Ale musisz go bardziej poznac i zobaczyc,jak sie zachowuje,czy jest taki jak oni?....Kazdy ma swoj rozum ,ale wiem ze zdarzaja sie i tacy,ktorzy podporzadkowuja sie grupie i robia to co inni :-0 Nic sie nie zamartwiaj na razie...Zreszta ,czemu Ci jego kumple Ci nie pasuja??co bylo na zdjeciach???

Gość takatrochę
Gdy 5 koleżanek robi sobie zdjęcia podczas plotkarskiego wieczorku, to chyba żadnego chłopaka to nie niepokoi?;))) A co do wyglądu - opowiem autentyczną historyjkę: szłam kiedyś ulicą za trzema kolesiami: ogolonymi, napakowanymi, z amstaffem na smyczy. W pewnym momencie przywiązali psa do barierki i weszli do... biblioteki, skąd wyszli z naręczem niegłupich książek. Pozory mogą mylić!

nie oceniaj ich po wygladzie :-) Poznasz ich osobiscie i moze nie wyjda na cwaniakow tylko fajnych kolesi :-)

Gość emilyrose
na zdjeciach było 5 ciu umięsnionych, łysych cwaniaczków:(

Gość emilyrose
Gejsza jednak najczesciej idzie wygląd w parze z charakterem.Już zaczynam sobie wyobrażać co oni wyprawiali na takim męskim wyjeździe:(

To ze lysi-o niczym nie swiadczy :-) A ze sa umiesnieni-super-dbaja o wyglad :D Nie musza byc typowymi "karkami" ktorzy bija wszystkich i rozpychaja sie lokciami,do tego cpaja i zaliczaja laski jak kroliki....:-0 Sa tez "napakowani" i fajni,normalni faceci!co najwyzej nie maja za duzo czasu dla swoich kobiet bo siedza na silowni :D

Gość red rock
musisz go dobrze poznac, a tez znac siebie, jesli jestes typem osoby, ktora powiedzmy ma bujna wyobraznie i malo zaufania lepiej sie z takim nie wiazac, ja jestem w sytuacji, gdzie moj facet tez sie z takimi zadawal, przestal jak mnie poznal, ale ja np teraz siedze i rycze z powodu innych kumpli, niby normalnych ale... przez to ze trzymal sie kiedys z takim towarzystwem ja nie potrafie mu zaufac i czesto sie o to klocimy, a on nie rozumie, ze wszystkiemu winna jest jego przeszlosc :O

emilyrose -jak ich nie poznasz to sie nie przekonasz!Cyce w gore i nie zamartwiaj sie na zapas :-)

Gość emilyrose
Moze masz rację ale jednak nie daje mi to spokoju bo ja też nie wyobrażam sobie zadawać z jakimiś laluniami w białych kozaczkach i 20 cm tipsach.Jednak kumplujemy się z kimś podobnym do siebie.A jednak jest stereotyp ze takie łysole to lubią tylko zaliczać panny

Gość emilyrose
ale patrząc na to zdjęcie boję się, że podczas tych spotkań dochodzi do stosunków homoseksualnych z moim chłopakiem

Gość emilyrose
ale głupi podszyw powyżej:(tego sie akurat nie obawiam:)

Gość emilyrose
on mi sie coraz brdziej podoba a boje się ze to może być kolejny dupek.

Gość k.w.i.a.c.i.a.r.n.i.a
to lepiej na niego uwaażaj

kochana!rozumiem za i przciew i wiem jakie masz obawy... Ale jesli go bardziej nie poznasz ,to sie nie dowiesz jaki jest... Glupio by bylo skonczyc znajomosc z powodu stereotypow..... daj sobie czas i jemu ,zeby sie wykazal jaki jest

Gość k.w.i.a.c.i.a.r.n.i.a
a ja tez myślę ze to zły znak jak zadaję się z takimi typami

Gość ..............sms.............
glupia jestes, a co maja koledzy do tego twojego faceta??

Gość emilyrose
ciagle o tym myślę.Kto mi doradzi?kto był w podobnej sytuacji?