Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurrrrrrczaczek

smutna i w kropce- poradzcie cos

Polecane posty

Gość kurrrrrrczaczek

nie wdajac sie w szczegolu chcialam zapytac co byscie zrobili na moim miejscu, otoz wkurzyl mnie dzis moj facet, ktory zostal na weekend w naszym wspolnym mieszkaniu jakies 40 km od tego gdzie ja teraz jestem, czyli u moich rodzicow, najchetniej chcialabym do niego pojechac, zeby to wyjasnic, no i oczywiscie nie chce siedziec sama w domu przed tv, a moje kolezanki tak sie akurat zlozylo ( jak zwykle kiedy je potrzebuje) ze nie moga sie ze mna spotkac, ale jest jeden problem, maja do niego wpasc koledzy na piwo, z jednej strony wiem ze bedzie to idiotyczne, jak wparuje do nich, ale z 2 str znam siebie i wiem, jak reaguje, kiedy jest cos niedokonczone a ja siedze przed tv, po prostu wpadam w furie i zaraz mysle o najgorszym, jemu powiedzialam w zlosci ze do niego dolacze, on niby nie mial nic przeciwko, ale powiedzial pare slow ktore zrobily mi przykrosc i teraz sie zastanawiam mocno, co mam zrobic, tylko prosze o obiektywne rady, a nie cos w stylu zerwij z nim jak to zwykle tu bywa :P

Gość zerwij z nim
:D ;) . . . . . . . . . a tak serio..... pojedz, wyjasnij. Skoro masz siedziec i sie "grysc" tym wszystkim to lepiej pojechac.

Ja bym pewnie tam pojechała i zrobił afere :D Ale wiem z doświadczenia, że to się źle kończy. Niestety jestem furiatką :O I ubolewam nad tym. A nie dokończone kwestie, takie że nie wygarniam facetowi kończą się w moim przypadku napadami złości w najmniej oczekiwanych momentach. :O Dlatego... kurva teraz już jak sie bardziej zastanowiłam to nie wiem co Ci poradzić. :))

Gość kurrrrrrczaczek
no wlasnie ja tez jestem furiatka i zawsze musze wszystko z siebie wyrzucic bo inaczej cala chodze, ale z 2 str co pojade tam bede jego koledzy, skro zaprosil ich pod moja nieobecnosc ( o to wlasnie cala klotnia) to widac nie ma ochoty na moje towarzystwo, szkoda tylko ze przez cale 3 lata mowil ze tylko ze mna lubi chodzic na imprezy, a raptem zachcialo mu sie "meskiego" wieczoru, przykro mi teraz bo poczulam sie odrzucona, tak zawsze wszedzie razem chodzilismy a on twierdzi teraz ze nie bedzie w domu caly dzien siedziec sam :O

Gość kurrrrrrczaczek
nikt juz nic wiecej nie powie ?? myslalam ze chociaz tu sobie pogadam ehhhh

Gość też jestem furiatka
i staram sie panowac nad swoimi emocjami w tych najtrudniejszych chwilach. nie zawsze wychodzi ;) ale sie staram:P

Gość kurrrrrrczaczek
no ja sie tez staram ale jak sobie wyobraze, ze ja siedze przed tv 40 km dalej a on sie w najlepsze bawi z kolegami to mnie krew zalewa, ja siedze z chusteczka przy nosie, a on nie widzi problemu :O

Gość kurrrrrrczaczek
dzwonil przed chwila mowil ze mam przyjechac, ale mi sie prawde powiedziawszy nie chce taki kawal sie tluc na jeden dzien praktycznie, bo w pn musze byc w domu :O a do tego moi rodzice tweirdza, ze chyba oszalalam i ze nie mam nigdzie jechac :(