Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kami111

TESTY OWULACYJNE

Polecane posty

Gość kami111

Witam! Mam pytanie.Która z Was dziewczyny stosowała lub stosuje testy owulacyjne?a jeśli tak to z jakim skutkiem?

kurcze nikt nie stosowal takich testów? szkoda bo jestem bardzo ciekawa ich skuteczności i czy wogóle warto tego próbować

Gość Ańdzia123
Witam jestem Ania tez zaczełam stosować te testy i ofszem pokazują owulke mój gin to potwierdził. A ty zaczełaś je stosować ?

nie dopiero pomyślałam,że może warto?ale nie znam nikogo kto je stosował.A ty długo już stosujesz? i co na to twój gin mówi?

Gość Ańdzia123
Ja stosuje 5 cykl juz ich troche zuzyłam czasami to wychodze z siebie bo pokazują niejednoznaczny i to nie bardzo wiem oco chodzi. Mój gin mówił ,że pokazują owulacje , ale nie pokazują kiedy pecherz pekł. Wiec to tak cięzko wyczuć moja siostra stosował te testy i udało się . Kochali sie 25 godz. po pozytywnym i mają syna . A wczesniej spróbowali w pierwszy dzien pozytywnego i mają dziewczynke. Wiec może coś pomagają!!!

Gość Karolina Piotrowska
Hej, ja stosowałam testy owulacyjne, bo chciałam zajść w ciążę i już ponad rok próbuję i nic.

Gość test ok
ja stosuje od 3 miesiecy, i jak narazie w ciazy nie jestem:( ale testy sa ok, przynajmniej wiem ze jest owulacja, ze sie cos tam dzieje:)