Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniesia8787

chce umrzec!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

hejka zapewne czytaliscie moje poprzednie watki..wiec powiem w skrócie ..spotykałam sie dalej z tym ciulem,a wczoraj zauwzyłam ze ma fotke....cos mi tu nie pasowalo bo koelzanki zaczeły mu wypisywac ze on sie do nicjh odzywa z niemormanym propozycjami a jak sie go zapytałam to zaprzeczał...dzis włamałam mu sie na konto i o mało co zawału nie dostałam ponad 80 wiadomosci wysłanych a kont ma od 3 dni i w kazdej wiadomosi tekst czy sie spotkamy i takie tam napisałam mu z ezniego ch*j to wyzwał mnie od k**ew i ze mam wypie**alać.w przeszłosci zadzay mu sie zdardy ale to ja zawsze przepraszałam,ja sie kuliłamz eby mnie nie zostawił... ale dzis nie umiem,,wiem ze mam sie szanowac.wyłacyłam teelfon zeby mnie nie kusiło,ale boje sie ze pekne..jak w ogóle mozna byc tak podłym no jak...

Gość g111
smiech na sali dziewczyno, hehehe

Gość zgrabna dupeczka
TRZYMAJ SIE!

Gość eeeeeeeeeeeeeeeg
on cię zdradzał a ty go przepraszałaś?:O jesteś walnięta?:O

Gość eeeeeeeeeeeeeeeg
ale w czym co pomóc? pozwalałaś traktowac się jak ściera:O

Gość pirdo...
lnij nim pokos mloda dziewczyno pozniej bedzie zapozno!!!!!!!!!!!!

wiem..ale potzrebuje waszego wspracia..boje sie ze zaczne do niego wydzawanic.chociaz nie powinnam nawet o nim wpsomniec..ludzie nie wiem co robic??

rozumiem Cię :( nie wiem jak mam Ci pomóc, bo sama ciepię.

Gość smuttttnnnaaa
Łatwo Wam "skoczyc" na dziewczyne ktora ma problem. Trzeba jej pomoc a nie sie nasmiewac. Kochasz go, to oczywiste. Ale zadaj sobie pytanie: czy chcesz zeby tak Twoje zycie wyglądało?? :( Jestes zapewne młodą, ładna dziewczyną tylko bark Ci pewności siebie. Musisz wyjsc do ludzi, do znajomych, musisz zobaczyc ze na swiecie jest duzo innych fantastycznych rzeczy, lepszych od niego... Nie chowaj sie w domu. Pozwol mu zeby zaczal sie zastanawiac dlaczego nie dzwonisz, skoro zawsze dzwonilas. On wie ze znowu przyjdziesz wiec pokaz mu ze nie tym razem, ze przesadzil, ze masz uczucia. dizewczyno jestes wazną, żywa istotą, masz serce, masz uczucia, nie pozwol sie tak traktowac... :(

Gość i dlatego chcesz umrzec
??? przez takiego dupka ? chcesz się szanowac? to kopnij dziada w dupe , niech sie umawia z kim chce a Ty zyj swoim zyciem !!!!!!!!!!!

ale jak mam zyc..wszystkie wspomnienia z nim wszystkie miejsca kojarza mi sie z nim...wszystko kurde z nim..chciałabym mu dac nauczke,ale nie wiem jaką...

Gość Czarnuuulka24
najwiekszą zemstą jest obojętność. Zajmij sie swoimi sprawami, nie siedz w domu, wyjedz gdzies. Zostaw telefon, a najlepiej wyrzuc go przez okno. Ze mna tez sie chlopak rozstal przed samymi swietami, kilka dni plakalam, ale jakos sie trzymam. Na pewno masz jakies kolezanki, ktore Ci pomoga, tak jak mi. Najwazniejsze jest pogodzenie sie z sytuacja i zyc dalej... :)

wiesz, no ok,z tym ze nachodza mnie mysle z on cos tera z ainna badz ainnymi i w dupie mam mnie i nasza miłośc...mówisz nie odzywac sie...posłuchaj jak bede w desperacji to moze wezme od Ciebie numer i jak bede miała doła to popisze...

Gość Czarnuuulka24
Z doswiadczenia wiem ze chlopacy ktorzy maja predyspozycje do zdrady, beda zdradzac cale życie. Ciągle im będzie malo i nigdy nie zalozą rodziny. Zrywając z Tobą zaoszczedzil Ci wiele cierpien. Nigdy ale to nigdy nie wybaczaj chlopakowi zdrady. Na swiecie jest wielu naprawde wartościowych ludzi, ktorzy traktuja zycie powaznie, wystarczy sie rozjerzec i otworzyc. Zapomnij o nim i to jak najszybciej. Szanuj sie dziewczyno!!!

czarnulka powiem ci tak on z emna robił wszystko co chiałm co chiał to miał..wiec nie rozumiem tego..ponadto on mi wmaiwał ze to ja go zdardzam zeby miec pretekst...jak chcecie to moge nawet podac linki niektórych panienek z którymi mnie zdradzał i podam swoje to porównanie czy az tak bardzo ejstem be ze zasłuzyłam na takie cos..

Gość Czarnuuulka24
Skoro sie zdradzacie nawzajem, nigdy juz nie bedzie zaufania miedzy wami, a bez zaufania nie mozna zbudowac milosci. Sam fakt, ze Ci takie przypaly robi, powinnas dojsc do wniosku, ze to nie ma sensu ciagnac dluzej i to istna strata czasu :/ Nie chce zadnych linkow po co mi to, liczy sie Twoj problem, niczego mi nie musisz udowadniac...

jak nawzajem..przeciez ja go nie zdarzdam ani nie zdardzałam..skad takie cow wywnioskowałas....ja nie miałam nikog poza nim nikogo!!!!!!!!!i teraz załuzje bo moz ejakbym kgoso miałą łatwiej by mi było odejsc!!!!!!

Gość Czarnuuulka24
Masz świetną okazję, zeby w koncu o nim zapomniec. Czy to Twoja pierwsza milosc ?? Przepraszam za pomylke..

Gość TY CHYBA JESTES PIEPRZNIETA
W MOZG!!! :-0 i to niezle! w obliczu ewidentnych zdrad ta sie jeszcze zastanawia i jeczy, ze za nim teskni! :-0 jestes mega kretynka! :-0 w dodatku sama przyznajesz,ze robil z toba to co chcial, mial od ciebie co tylko chcial!! czy ty nie widzisz glupia babo,ze oprocz tego ze ten twoj typ to mega cwok, to sama sie prosisz o nrak szacunku???! rece opadaja :-0

Gość tajemniczyyyyyy89
ludzie moze pomozewmy kobitce

Gość lucreciaaaa
Agniesia nikt za ciebie tego nie zrobi...musisz sie odciac od tego skurwysyna teraz i na zawsze. Ja po 8 latach podobnego zwiazku powiedzialam dosc..mialam dola ale nie uronilam ani jednej lzy bo wiedzialam ze nie warto,...bylam wscikla na niego i na siebie bo zjebalam sobie z nim tyle lat...najlepszych lat zycia..minal rok..teraz mam nowego faceta..to dobry czlowiek. o tamtym jesli mysle to tylko z politowaniem :O wytrzymaj i nie odzywaj sie do niego...bo w zyciu mamy to na co zaslugujemy i co sobie sami wypracujemy...wytzymaj a zobaczysz ze zycie moze byc dobre, ciekawe i wartosciowe. Mi sie udalo tobie tez teo zycze!!!!!!